Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Λάβρος" Βαρούχας για Τούμπα: "Αν δεν ξέρεις ότι αυτό είναι πλεονέκτημα, δεν είσαι διαιτητής"!
| 2021-04-26 11:43:00

"Λάβρος" Βαρούχας για Τούμπα: "Αν δεν ξέρεις ότι αυτό είναι πλεονέκτημα, δεν είσαι διαιτητής"!

Sportdog Team
"Λάβρος" Βαρούχας για Τούμπα: "Αν δεν ξέρεις ότι αυτό είναι πλεονέκτημα, δεν είσαι διαιτητής"!

Με καυστικό τρόπο σχολίασε την διαιτησία του Ματία Γκεστράνιους στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ο Παναγιώτης Βαρούχας, που στάθηκε ιδιαίτερα στη φάση με το πλεονέκτημα που δεν άφησε υπέρ του Τριφυλλιού.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Μιλώντας στον bwin ΣΠΟΡFM 94,6, ο Παναγιώτης Βαρούχας αναφέρθηκε αρχικά στην αντίδραση του Φινλανδού έπειτα από τις διαμαρτυρίες των παικτών των Πράσινων, για το πλεονέκτημα που δεν άφησε, λέγοντας χαρακτηριστικά «επειδή είναι… Μεγάλη Εβδομάδα ζήτησε συγγνώμη».

Όσο για την ανάλυση των φάσεων, είπε ο καθηγητής διαιτησίας:

«Σε ένα σουτ παίκτη του Παναθηναϊκού που πηγαίνει η μπάλα από το σώμα στο χέρι του Βαρέλα δεν υπάρχει πέναλτι.

Έπειτα είναι η φάση που σταματάει και δεν αφήνει το πλεονέκτημα. Εδώ γίνονται όλα τα περίεργα, γιατί εκείνη τη στιγμή ο διαιτητής πάει να δείξει κάρτα στον… Καμπετσή! Φέρνεις υποτίθεται έναν διαιτητή από το εξωτερικό, επειδή δεν είσαι ικανοποιημένος από το επίπεδο των Ελλήνων.

Αν δεν έχει καταλάβει όμως ότι αυτό είναι πλεονέκτημα, δεν είναι διαιτητής. Είναι από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουν τα παιδιά στις σχολές, ότι αφήνεις το πλεονέκτημα.

Στο 95’ υπάρχει η διεκδίκηση Βέλεθ και Κρμέντσικ. Εκεί δεν υπάρχει παράβαση και σωστά το συνέχισε το παιχνίδι».

Κατά τ’ άλλα για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, σημείωσε ότι: «Σωστά δεν μέτρησαν τα γκολ που ακυρώθηκαν από το VAR. Το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός για χέρι του Λόπες δεν είναι, αφού η μπάλα δεν χτυπάει στο απλωμένο χέρι».

Όσο για το ΑΕΛ-ΟΦΗ και τη φάση που συζητήθηκε περισσότερο, αυτή του σκληρού τάκλιν του Γιαννούλη στον Γλυνό, σημείωσε:

«Στο 82’ ο Γιαννούλης κάνει μια ανεπίτρεπτη ενέργεια. Δεν την περιμένεις ποτέ από έναν παίκτη με τόσα χρόνια στα γήπεδα. Είναι απευθείας κόκκινη, αλλά έπρεπε να επέμβει το VAR για δοθεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags