Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Στέλνουν χαμηλού επιπέδου διαιτητές γιατί είναι χαμηλούε επιπέδου το πρωτάθλημα
| 2021-04-26 15:55:00

"Σκεφτείτε να μην είχαμε VAR - Πρώτος στους χειρότερους ο Ολυμπιακός, λεφτά χωρίς πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Σκεφτείτε να μην είχαμε VAR - Πρώτος στους χειρότερους ο Ολυμπιακός, λεφτά χωρίς πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ"

"Αδιάφορο το φετινό πρωτάθλημα, θα το ξεχάσουμε γρήγορα". Ο Πέτρος Κωνσταντινέας μιλάει στο Sportdog.gr για τη διαιτησία, τα λάθη και τη χρησιμότητα του VAR. Φοβερό σχόλιο για τη μάχη των «μεγάλων» και τι χρειάζονται ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης.
 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Πέτρος Κωνσταντινέας μίλησε στο sportdog για τη διαιτησία στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, με την ιδιότητα του πρώην διεθνή διαιτητή, αλλά και του ανθρώπου που ως βουλευτής είχε ταχθεί υπέρ της χρήσης του VAR στα ελληνικά γήπεδα.

"Στη φάση τού Μακέντα το παραδέχτηκε ο διαιτητής - Χαμηλής ποιότητας διαιτητές γιατί..."

"Η φίλαθλη γνώμη ξέρει και βλέπει τι συμβαίνει. Αλλά δε νομίζω ότι βοηθάει τη διαιτησία το να σχολιάζουμε φάση-φάση. Το τι έγινε στη φάση του Μακέντα, για παράδειγμα, το είπε ο ίδιος ο διαιτητής. Γενικότερα είμαι υπέρ τής ελληνικής διαιτησίας αλλά, δυστυχώς, οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου έθεσαν στη φίλαθλη ιδιότητα με ευθύνη τους αλλά και ευθύνη ορισμένων της διαιτησίας, το ένστικτο της αμφισβήτησης των αποφάσεων της ελληνικής διαιτησίας", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Π. Κωνσταντινέας.   

Ποια είναι η άποψή σας για τους ξένους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα;

"Εκμεταλλευόμενοι όλο αυτό το γεγονός που προανέφερα, FIFA, UEFA και κάθε αρχιδιαιτητής φέρνει τους ανάλογους διαιτητές για το ανάλογο πρωτάθλημα. Που είναι πολλές φορές χαμηλής ποιότητας".

"Σκεφτείτε να μην είχαμε VAR - Αδιάφορο πρωτάθλημα - Θα το ξεχάσουμε σύντομα"

Η άποψη που έχετε σχηματίσει για το VAR, ποια είναι;

"Για το VAR είχα δώσει αγώνα και ως βουλευτής, είχαμε βάλει πλάτη, σαφώς και είμαι υπέρ του VAR. Για να υπάρχει λιγότερη αμφισβήτηση, με όποιες παθογένειες βέβαια έχει, αλλά θεωρώ ότι έχει βοηθήσει. Σκεφτείτε να μην είχαμε και το VAR, δηλαδή". 

Ποια είναι η άποψή σας για το φετινό πρωτάθλημα;

"Λόγω του covid το θεωρώ ένα αδιάφορο πρωτάθλημα. Λόγω των προβλημάτων, λόγω του ότι οι ομάδες δεν λειτουργούν όπως έπρεπε, λόγω του ότι δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, νομίζω ότι θα το ξεχάσουμε σύντομα". 

"Καλύτερος στους χειρότερους ο Ολυμπιακός - Λεφτά χωρίς προγραμματισμό ο ΠΑΟΚ - Επένδυση σε έμψυχο δυναμικό η ΑΕΚ"

Να κλείσουμε με αυτό: Αγωνιστικά πώς σας φάνηκαν οι μεγάλες ομάδες;

"Ο Ολυμπιακός ήταν λίγο καλύτερος από τους χειρότερος, κάπως σαν ο μονόφθαλμος να επικράτησε στους τυφλούς. Ο ΠΑΟΚ έδωσε λεφτά και προσπαθεί να βρει βηματισμό. Τα πολλά λεφτά χωρίς προγραμματισμό, όμως, δεν κάνουν τίποτα. Η ΑΕΚ πρέπει να επενδύσει στην ομάδα και όχι στα γήπεδα - Δηλαδή σε έμψυχο δυναμικό και όχι στα υλικά του γηπέδου, που είναι μεν βασικό, αλλά χρειάζεται και παίκτες. Μετά το γήπεδο πιστεύω ότι θα επενδύσουν και εκεί. Στον Παναθηναϊκό: Ασχολούνται μόνο λόγω ονόματος, κανένας προγραμματισμός, καμία επένδυση, κανένα στοιχείο που να δείχνει κάτι. Το βλέπουν ως επιχείρηση. Τέλος, ο Άρης με έξυπνες κινήσεις έμψυχου δυναμικού τής ομάδας, έφτιαξε καλό σύνολο. Το θέμα για τον Άρη είναι να έχει διάρκεια. Κι αυτό είναι κάτι που θα αποδειχτεί του χρόνου". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Mπαμ" Μαρινάκη! Πρώτη κίνηση μετά τη φάπα στην ΑΕΚ - Αυτός υπογράφει - Χάφαρος για 11άδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags