Facebook Pixel Ολυμπιακός: Καταστροφή για κορυφαίο Έλληνα - "Έχασε" 2.5 εκατ. ευρώ - Σκάει μεταγραφή, φήμες για Ολυμπιακό!
| 2021-04-26 19:51:00

Καταστροφή για κορυφαίο Έλληνα - "Έχασε" 2.5 εκατ. ευρώ - Σκάει μεταγραφή, φήμες για Ολυμπιακό!

Καταστροφή για κορυφαίο Έλληνα - "Έχασε" 2.5 εκατ. ευρώ - Σκάει μεταγραφή, φήμες για Ολυμπιακό!

Η απογοητευτική σεζόν, η "πόρτα" στην Εθνική και ο μονόδρομος για το καλοκαίρι. Ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, κάνει συνεχώς βήματα προς τα πίσω και... χαραμίζει το ταλέντο του. Πώς θα γυρίσει την κατάσταση και η έντονη φημολογία για το Λιμάνι.

Ολυμπιακός: Σε... απολύτως καταστροφική εξελίσσεται η φετινή χρονιά για τον Τάσο Δώνη, ο οποίος βρίσκεται στην Φένλο μαζί με τους Χρήστο Δώνη και Γιακουμάκη.

Ο Έλληνας διεθνής άσος έχει δει την αξία του από τα 4 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβρη του 2019 αυτή τη στιγμή να έχει φτάσει στο 1.5 εκατ. ευρώ και η κίνηση του να επιλέξει την Φένλο για εξάμηνο δανεισμό δεν δείχνει να τον δικαιώνει ιδιαίτερα παρότι βρήκε εκεί τον αδερφό του και έναν ακόμη Έλληνα, σε ένα πρωτάθλημα που ευνοεί παίκτες με τα χαρακτηριστικά του.

Οι εμφανίσεις του τη φετινή χρονιά τον έχουν βγάλει εκτός κάδρου από τον Φαν’τ Σχιπ και θα φάνταζε απίθανο το να τον καλέσει ξανά τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες.

Τη φετινή χρονιά σε Ρεμς και Φένλο μετράει μόλις 9 συμμετοχές, χωρίς να έχει σημειώσει κάποιο γκολ, ενώ έχει πάρει και μια κόκκινη κάρτα που ουσιαστικά τον είχε θέσει και... εκτός ροτέισον στην γαλλική ομάδα. Σίγουρα τα χρόνια δεν τον έχουν πάρει καθώς είναι μόλις 24, ωστόσο η επιλογή που θα κάνει το προσεχές καλοκαίρι θα κομβική για την καριέρα του, μιας και δεν τον παίρνει να είναι ανενεργός για δεύτερη σερί σεζόν.

Αυτό ενδεχομένως να συνέβαινε και με έναν προσωρινό επαναπατρισμό του στη χώρα μας, εάν και ο ίδιος είχε πει χαρακτηριστικά πως θα γύριζε μόνο για τον Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξαφάνισε" 8 εκατομμύρια ευρώ ο Μαρτίνς - Δεν το περίμεναν με τίποτα οι οπαδοί - Απίστευτα νούμερα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags