Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Εξαφάνισε" 8 εκατομμύρια ευρώ ο Μαρτίνς - Δεν το περίμεναν με τίποτα οι οπαδοί - Απίστευτα νούμερα!
| 2021-04-26 16:22:00

"Εξαφάνισε" 8 εκατομμύρια ευρώ ο Μαρτίνς - Δεν το περίμεναν με τίποτα οι οπαδοί - Απίστευτα νούμερα!

Sportdog Team
"Εξαφάνισε" 8 εκατομμύρια ευρώ ο Μαρτίνς - Δεν το περίμεναν με τίποτα οι οπαδοί - Απίστευτα νούμερα!

Ποιος μπορούσε να το φανταστεί αυτό μέχρι πριν λίγο καιρό; Η απρόσμενη επιλογή, η απόφαση που προκάλεσε "θύελλα" διαμαρτυριών και η τελική δικαίωση του Πορτογάλου τεχνικού!

Ολυμπιακός: Αν πηγαίναμε... δύο χρόνια πίσω ενδεχομένως αρκετός κόσμος θα ξαφνιαζόταν και... οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ ο Φορτούνης έγινε αλλαγή από το ημίχρονο. Η πορεία, ωστόσο, του Πέδρο Μαρτίνς όλο αυτό το διάστημα, συνδυαστικά με την έκβαση του ματς δικαίωσαν πλήρως, για ακόμη μια φορά, τον Πορτογάλο τεχνικό.

Εξάλλου βάσει... στατιστικής η είδηση δεν είναι το ότι έπαιξε μόλις 45΄ ο Φορτούνης, αλλά είδηση θα ήταν το εάν έβγαζε όλο το ματς ο άσος του Ολυμπιακού! Γιατί το λέμε αυτό; Μα γιατί τα ματς που έχει παίξει σε όλη την διάρκεια τους είναι... ελάχιστα φέτος.

Για την ακρίβεια -και όχι δεν είναι λάθος- ο Φορτούνης έχει παίξει 90΄ φέτος μόλις σε 3 αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι 2 είναι για το Τσάμπιονς Λιγκ και η άλλη για το κύπελλο. Δηλαδή με Μάνστεστερ Σίτι, Πόρτο και ΠΑΣ Γιάννινα. Κοινώς, ο έμπειρος άσος που αξίζει 8 εκατ. ευρώ δεν έχει παίξει για 90΄ σε κανένα ματς του φετινού πρωταθλήματος κάτι που λέει πολλά για την διαχείριση που κάνει ο Μαρτίνς στον Φορτούνη. Ενδεικτικά, την περασμένη χρονιά που προερχόταν και από ρήξη αχιλλείου πρόλαβε να παίξει σε 5 ματς για 90΄. Πραγματικά... εντυπωσιακό. Πάντως αξίζει να τονιστεί ότι φέτος και λόγω κορονοϊού οι ομάδες έχουν το περιθώριο για 5 αλλαγές, αλλά και πάλι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε για καζούρα την ΑΕΚ - Κούρασε τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ - Υπογράφει Έλληνας στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags