Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ούτε για καζούρα την ΑΕΚ - Κούρασε τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ - Υπογράφει Έλληνας στον Ολυμπιακό
| 2021-04-26 11:30:00

Ούτε για καζούρα την ΑΕΚ - Κούρασε τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ - Υπογράφει Έλληνας στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Ούτε για καζούρα την ΑΕΚ - Κούρασε τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ - Υπογράφει Έλληνας στον Ολυμπιακό

Αναπληρωματικός των Πειραιωτών, βασικός σε όλες τις ελληνικές ομάδες! Γιατί έκανε... πλάκα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και οι αντιδράσεις των οπαδών των δύο Δικεφάλων, που δείχνουν τι συμβαίνει στις δύο ομάδες. Αξίζει ο Μπρούμα 6.5 εκατ. ευρώ; Είναι πολλά τα λεφτά!
 

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως σέβομαι όλες τις ομάδες και δεν μου αρέσει το «κακό» πείραγμα. Λατρεύω το πείραγμα αλλά το σωστό. Το δέχομαι και γι' αυτό το κάνω. Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, δεν αποτελούν κακό πείραγμα. Ούτε διάθεση ειρωνείας υπάρχει. Περισσότερο προς προβληματισμό γέρνω.

Έχουμε φτάσει στο σημείο που ο Ολυμπιακός κερδίζει την ΑΕΚ και για τον μέσο οπαδό του ΔΕΝ υπάρχει καμία διάθεση πειράγματος των αντιπάλων. Λένε ότι η αξία του ηττημένου δίνει τη δόξα στο νικητή. Αλήθεια, πέρα από τη φανέλα και το έμβλημα της ΑΕΚ, ποιά άλλη αξία υπάρχει σ' αυτό το σύνολο; Ο Ολυμπιακός, όπως και στο 1-5 του ΟΑΚΑ, δεν έπιασε εντυπωσιακή απόδοση. Ο Μαρτίνς έκανε και ροτέισον εν όψει της ημιτελικής ρεβάνς με τον ΠΑΣ. Και ουσιαστικά απειλήθηκε σε μία φάση, από στημένη μπάλα, στην κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι στο α' ημίχρονο. Πέραν τούτου, μηδέν.

Αισθανόσουν ότι αργά ή γρήγορα θα κάνει ένα ξέσπασμα ο Ολυμπιακός, θα πετύχει δύο γκολ και θα... σχολάσει ο γάμος. Και κάπως έτσι έγινε. Μπορεί να μην μπήκαν μαζεμένα τα δύο γκολ αλλά μπορούσε εύκολα να συμβεί. Με το που άρχισε το β' ημίχρονο ειδικά το έβλεπες να έρχεται. Μέχρι το 50', μέσα σε μόλις πέντε λεπτά δηλαδή, ο Ολυμπιακός είχε ένα γκολ και δύο άλλες καλές προϋποθέσεις να σκοράρει. Για... πλάκα έβαλε στην περιοχή της την ΑΕΚ. Ελπίζω να μη θεωρείτε προσβλητικό. Αν ψάχνετε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την τωρινή αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ μπείτε στα κοινωνικά της δίκτυα να δείτε τι γράφουν οι ίδιοι οι οπαδοί της...

Προσωπικά θέλω μια πολύ καλύτερη ΑΕΚ. Και έναν πολύ καλύτερο Παναθηναϊκό. Ώστε ο Ολυμπιακός να ζορίζεται περισσότερο και το επίπεδο γενικώς να ανεβαίνει. Μπας και βγούμε από τον... βούρκο που έχουμε πέσει ως -ποδοσφαιρική- χώρα. Θέλω και έναν ΠΑΟΚ ν' αρχίσει να ασχολείται το ίδιο σοβαρά με το σπορ όσο ασχολείται με την επικοινωνία του. Έχει κουράσει η κατάσταση με τις δηλώσεις και τα «δικά» του ΜΜΕ που κάνουν το άσπρο, μαύρο. Έχει κουράσει και τους δικούς του οπαδούς. Και εδώ θα... βοηθήσει όποιον έχει αμφιβολίες να ρίξει μια ματιά τι γράφουν οι ίδιοι οπαδοί του στα δικά του κοινωνικά δίκτυα...

ΥΓ: Μπρούμα ΠΑΟΚ - Μπρούμα ΑΕΚ σημειώσατε διπλό. Απίστευτο δεν είναι ότι μιλάμε για τον ίδιο παίκτη; Αυτό ακριβώς, νομίζω, είναι και το μεγάλο μειονέκτημα του Πορτογάλου εξτρέμ. Τα τεράστια σκαμπανεβάσματα απόδοσης. Υπάρχουν ουκ ολίγα ματς, όπως αυτό με την ΑΕΚ, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να τα καθαρίσει ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν κι άλλα ωστόσο (όπως με την Άρσεναλ ή τον ΠΑΟΚ) που ήταν... εξαφανισμένος ή αρνητικός. Και είναι πολλά τα λεφτά... Άρη (που λέει και η ιστορική ατάκα στη γνωστή ταινία) για να παραμείνει. Στα 6,5 εκατ.ευρώ η οψιόν αγοράς και 1,8 εκατ.ευρώ καθαρά το ετήσιο συμβόλαιό του (1,2 πλήρωσε φέτος ο Ολυμπιακός τα υπόλοιπα η Αϊντχόφεν στην οποία ανήκει). Αν ο Μπρούμα είχε μεγαλύτερη σταθερότητα πιστεύω ο Ολυμπιακός θα έκανε την προσπάθειά του να τον κρατήσει.

ΥΓ2: Τα γράψαμε και στο προηγούμενο μπλογκ. Ο Κρίστινσον είναι ένας αληθινά καλός και με μεγάλη σταθερότητα τερματοφύλακας. Είναι κρίμα που βρίσκεται αναμενόμενα στη... σκιά του επίσης σπουδαίου Ζοσέ Σα. Ο Ισλανδός πορτιέρο θα έπαιζε ΣΕ ΟΛΕΣ τις άλλες ελληνικές ομάδες οι οποίες ΔΕΝ έχουν καλύτερο τερματοφύλακα από τον Κρίστινσον. Γι' αυτό εξάλλου τους αλλάζουν (ειδικά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) σαν τα... πουκάμισα από ματς σε ματς.

ΥΓ3: Ο Χολέμπας θα υπογράψει νέο συμβόλαιο γι' αυτό που όλοι βλέπουμε και δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Το αξίζει, το δικαιούται, θα το πάρει.

ΥΓ4: Προφανώς κάτι δεν βλέπω καλά αλλά ούτε αυτή τη φορά είδα κάτι ιδιαίτερο στον Τιάγκο Σίλβα. Υπάρχουν στιγμές που κάνει αβίαστες κοντινές λάθος πάσες (ενώ τα τελειώματά του είναι συνήθως άστοχα ή πολύ άστοχα) και αναρωτιέσαι πως και γιατί το έκανε αυτό.

ΥΓ5: Δεν μάθαμε χθες ότι ο Χασάν, σε αντίθεση με τον Ελ Αραμπί, είναι ακίνδυνος μακριά από την περιοχή. Ο Αιγύπτιος είναι κλασικό 9άρι, ο Μαροκινός είναι εξαιρετικός και εντός και εκτός περιοχής. Ίσως γι' αυτό, τελικά, είναι τόσο ταιριαστό αυτό το δίδυμο, είναι ίδιοι (αναφορικά με την ικανότητα να σκοράρουν) και παράλληλα τόσο διαφορετικοί. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Απελπίστηκε ο Μαρτίνς - Πρώτη φορά κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό - "Μήνυμα" σε Φορτούνη για καλοκαίρι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags