Facebook Pixel Κώστας Φορτούνης - Ολυμπιακός: Απελπίστηκε ο Μαρτίνς - Πρώτη φορά κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό - "Μήνυμα" σε Φορτούνη για καλοκαίρι!
| 2021-04-25 23:09:00

Απελπίστηκε ο Μαρτίνς - Πρώτη φορά κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό - "Μήνυμα" σε Φορτούνη για καλοκαίρι!

του Βαγγέλη Καράμαλη
 Απελπίστηκε ο Μαρτίνς - Πρώτη φορά κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό - "Μήνυμα" σε Φορτούνη για καλοκαίρι!

Το... χουνέρι στον Έλληνα άσο και η απελπισία της ΑΕΚ. Γιατί ο Πορτογάλος κόουτς "δυσκολεύει" το μέλλον του Φορτούνη στον Πειραιά και ποιος είναι ο μεγάλος κίνδυνος για την ομάδα του ενόψει του δεύτερου ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

 

Κώστας Φορτούνης - Ολυμπιακός: Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα και με αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα, ο Ολυμπιακός νίκησε… σβηστά την ΑΕΚ 2-0 και το κυριότερο, απέκτησε ξανά ψυχολογία και πολύ καλό κλίμα, ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Γιατί αν κάποιοι πιστεύουν πως το ματς του Κυπέλλου είναι εύκολο, θα βρεθούν προ εκπλήξεως.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, μετά το 1-1 στον πρώτο ημιτελικό έχει… κυκλώσει τη ρεβάνς και για αυτό παίζει πλέον μονίμως με αλλαγές στα πλέι άουτ. Θα έρθουν στο Φάληρο για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουν και θα το κάνουν μέχρι το 95’, απέναντι σε έναν πολύ… χαλαρό Ολυμπιακό. Αν μάλιστα υπάρξουν τα γνωστά λάθη που κάνουν οι «Ερυθρόλευκοι» στα τελευταία τους παιχνίδια, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως θα βρουν και γκολ.

Στο ντέρμπι πάντως με την ΑΕΚ, οι πρωταθλητές σαφώς και ήταν καλύτεροι, όμως δεν έπιασαν και κάποια εντυπωσιακή απόδοση. Έκαναν τα τυπικά απέναντι σε μία ομάδα που παρότι… καιγόταν για τη νίκη λόγω βαθμολογίας και έψαχνε και εκδίκηση για το 1-5 του ΟΑΚΑ, δεν έκανε ούτε τα βασικά. Οι γηπεδούχοι νίκησαν σβηστά παίζοντας για ένα ημίχρονο, το δεύτερο και σε αυτό περίπου για 30 λεπτά.

Στο πρώτο μέρος πάντως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν καλή, δεν θύμιζε σε τίποτα τον Ολυμπιακό των ντέρμπι και μάλιστα η απογοήτευση του Πορτογάλου κόουτς ήταν τόσο μεγάλη, που υποχρεώθηκε στο ημίχρονο να κάνει τρεις αλλαγές. Δύο έχει κάνει πολλές φορές μέσα στη σεζόν, αλλά τρεις μάλλον ήταν η πρώτη φορά. Τόσο… απελπισμένος ήταν ο προπονητής, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Μπουχουλάκης βρέθηκε σε τόσο κακή μέρα και ότι ο Φορτούνης δεν μπορούσε να βοηθήσει καθόλου.

Κι εάν για τον «Μπούχα» η αντικατάστασή του περνάει… χαλαρά, για τον «Φόρτου» σίγουρα δεν είναι τόσο απλό. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός των Πειραιωτών, που δεν λογίζεται για βασικός φέτος, ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, απογοήτευσε και αντικαταστάθηκε μετά από 45 λεπτά. Πώς θα το πάρει άραγε ο ίδιος; Σίγουρα ήταν πλήγμα για τον εγωισμό, αν δεν ήταν… χουνέρι. Η γενικότερη αντιμετώπισή του πάντως κατά τη διάρκεια της σεζόν και σε συνδυασμό με την ανανέωση του συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουνεά, μάλλον προκαλεί απορίες ενόψει του καλοκαιριού.

Ο Μαρτίνς πάντως, με τις τρεις αλλαγές που έκανε… καθάρισε το ντέρμπι. Οι Ελ Αραμπί, Εμιβλά και Μπρούμα πήραν μόνοι τους την ΑΕΚ και ειδικά ο ταλαντούχος εξτρέμ, βάλθηκε να δώσει απαντήσεις σε όσους τον έκραξαν για τις χαμένες ευκαιρίες προ ημερών στην Τούμπα. Πέτυχε δύο γκολ και έδειξε ψήγματα του ταλέντου του, όμως δύσκολα όλα αυτά θα πείσουν τη διοίκηση να τον κρατήσει και του χρόνου. Τα 6.5 εκατομμύρια που χρειάζονται για την αγορά του, είναι πάρα πολλά…

ΥΓ. Η ΑΕΚ πήγαινε στο Φάληρο με στόχο να πάρει αποτέλεσμα για να μην κινδυνέψει ενόψει Ευρώπης, αλλά και για να αποδείξει πως η πεντάρα στο ΟΑΚΑ, ήταν τυχαίο γεγονός. Ο Μανόλο Χιμένεθ όμως ξεκάθαρα πήγε για να μην χάσει με μεγάλο σκορ. Απογοήτευση για τον Ισπανό κόουτς!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καψώνια" Μαρτίνς σε Φορτούνη - Μόνο δύο λόγω Ελ Αραμπί - Να τους χειροκροτήσουν κιόλας στην ΑΕΚ;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags