Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Καπετανόπουλος: Ατάκες "φωτιά" από Καπετανόπουλο - "Ο ΠΑΟΚ δεν έχει επιθετικό" - Αυτός θα παίζει ως τα... 40
| 2021-04-26 20:33:00

Ατάκες "φωτιά" από Καπετανόπουλο - "Ο ΠΑΟΚ δεν έχει επιθετικό" - Αυτός θα παίζει ως τα... 40

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" από Καπετανόπουλο - "Ο ΠΑΟΚ δεν έχει επιθετικό" - Αυτός θα παίζει ως τα... 40

Ο πρώην αρχηγός του "δικεφάλου του Βορρά" μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου αναφέρθηκε στο φετινό σύνολο, στον Πάμπλο Γκαρσία, στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά και στο Ραχμάν Μπάμπα. Παράλληλα μίλησε για την διαχείριση της ομάδας στον αγώνα της Κυριακής (25/4) με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Καπετανόπουλος: Στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο πρώην αρχηγός του "δικεφάλου του Βορρά" όπου μίλησε για τον αγώνα της ομάδας με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (25/4), τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Για την κίνηση Γκαρσία να "σφίξει" την άμυνά του στο φινάλε με την είσοδο του Ίνγκασον:
"Ο κάθε προπονητής σκέφτεται διαφορετικά. Έτσι το είδε, έτσι λειτούργησε εκείνη τη στιγμή. Είναι μια έξυπνη και σωστή λύση. Ο Ινγκασον είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να σκέφτηκε και τις στατικές φάσεις για να κερδίσει και στο γκολ. Έχει πετύχει πολλά και κρίσιμα γκολ με κεφαλιά. Θέλησε να σιγουρέψει το μηδέν και αν μπορέσει να πάρει το ματς".

Για το ότι η φιλοσοφία αυτή ίσως δεν αρέσει σε πολλούς:
"Όταν βλέπεις ότι ένα ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις, το σιγουρεύεις κι αν μπορέσεις το παίρνεις. Το να ρισκάρεις είναι σχετικό στο φινάλε. Ποιους είχε στον πάγκο; Πρέπει να το δούμε κι αυτό. Δεν είχε κάποιον επιθετικό. Επέλεξε ίσως στη στατική φάση να πάρει ένα γκολ από τον Ίνγκασον".

Για το ότι θα έχανε περισσότερα αν γνώριζε την ήττα ο ΠΑΟΚ:
"Στα πλέι οφ μετράνε τα πάντα. Θα πρέπει όλα να είναι μελετημένα, όλα είναι ντέρμπι και ο βαθμός σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι χρυσάφι".

Για τη χρησιμοποίηση των 3 στόπερ:
"Το 3-4-3 είναι από τα πιο επιθετικά συστήματα, σε φάση άμυνας αλλάζει, αλλά στο επιθετικό κομμάτι είναι άκρως επιθετικό. Σε παραγωγή φάσεων δεν βλέπουμε πολλά πράγματα γιατί είναι και οι αντίπαλες άμυνες πολύ κλειστές. Ταιριάζει στους ποδοσφαιριστές που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα, μπορεί να το παίξει καλά όπως δείχνουν αποτελέσματα και η εικόνα".

Για τον Μπάμπα:
"Είχα μια διαφωνία με τον Λεοντιάδη. Είχε παραπονεθεί για την ταχύτητα του Μπάμπα. Είναι ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Έχει ώριμη ποδοσφαιρική σκέψη, τα στοιχεία, το σωματότυπο και την ταχύτητα. Προτιμούσα τον Μπάμπα από τον Ρέαμπτσιουκ που είναι απλά γρήγορος. Σε γεμίζει ο Μπάμπα σαν ποδοσφαιριστής".

Για τον Βιεϊρίνια και τα όσα είπε ο Γκαρσία για εκείνον:
"Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας, έχει ανδρωθεί στον ΠΑΟΚ, έχει την ψυχολογία και την ψυχοσύνθεση που απαιτείται για να είναι σ’ αυτό το επίπεδο. Η βιολογική ηλικία παίζει ρόλο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποδώσουν εξαιρετικά στα 39-40 τους.
Τεχνικά είναι από τους πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και τα τρεξίματα του με την εμπειρία του είναι ουσιώδη. Διαχειρίζεται τις φάσεις. Επειδή είναι πανέξυπνος, πολύ καλός με την μπάλα, ξέρει και προβλέπει τις φάσεις. Μπορεί να παίξει μέχρι τα 40 του σ’ αυτή τη θέση, στην τριάδα πίσω. Μπορεί να κάνει το παιχνίδι από πίσω. Είναι ίσως η πιο εύκολη θέση για έναν γρήγορο ποδοσφαιριστή, καλό με την μπάλα στα πόδια και έμπειρο
".

Για τον ημιτελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ:
"Ναι εξαρτάται απόλυτα από τον ΠΑΟΚ. Είναι στο χέρι του να περάσει στον τελικό και θα το κάνει. Η ΑΕΚ έχει προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά αμυντικά έχει θέματα", είπε ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Καπετανόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags