Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ζόρια για Ζλάταν - Τον έβαλε στο στόχαστρο η UEFA - Μπορεί να βγει κερδισμένη η Εθνική Ελλάδας!
| 2021-04-26 20:47:00

Ζόρια για Ζλάταν - Τον έβαλε στο στόχαστρο η UEFA - Μπορεί να βγει κερδισμένη η Εθνική Ελλάδας!

Sportdog Team
Ζόρια για Ζλάταν - Τον έβαλε στο στόχαστρο η UEFA - Μπορεί να βγει κερδισμένη η Εθνική Ελλάδας!

Σε μπελάδες έμπλεξε τόσο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς όσο και η Εθνική Σουηδίας. Ο μεγάλος κίνδυνος για τον σούπερ σταρ της Μίλαν και γιατί μπορεί οι εξελίξεις να αποτελέσουν... δώρο για την Εθνική μας!

Εθνική Ελλάδας: Η UEFA διέταξε έρευνα για πιθανή εμπλοκή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε στοιχηματική εταιρεία, με αποτέλεσμα να κινδυνέυει με τιμωρία τόσο ο παίκτης όσο και η Εθνική Σουηδίας, αντίπαλος της Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας ο 39χρονος επιθετικός της Μίλαν κατέχει μετοχές σε στοιχηματική εταιρία - το 10% της μαλτέζικης Gameday Group PLC, που είναι ο μοναδικός μέτοχος της Bethard - κάτι το οποίο αντίκειται στον κώδικα δεοντολογίας των UEFA και FIFA.

Σε περίπτωση που ο Ιμπραΐμοβιτς κριθεί ένοχος, κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και ποινή απαγόρευσης από κάθε αθλητική δραστηριότητα, κάτι που θα σημάνει την απουσία του από το Euro 2020.

Παράλληλα, αν κριθεί ότι ο Ζλάταν έπαιξε παράνομα στα παιχνίδια της Σουηδίας με Γεωργία και Κόσοβο, κινδυνεύει με τιμωρία και η Σουηδία. Μια τέτοια εξέλιξη ίσως ευνοήσει την Εθνική Ελλάδας, που έχει δύο βαθμούς στον όμιλο των προκριματικών για το Μουντιάλ, ενώ οι Ισπανοί μετρούν επτά και οι Σουηδοί έξι πόντους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags