Facebook Pixel Champions League: Προβάδισμα για τελικό η Τσέλσι - Ζωντανή με γκολάρα Μπενζεμά η Ρεάλ, έρχεται ρεβάνς... κόλαση! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-27 23:52:00

Προβάδισμα για τελικό η Τσέλσι - Ζωντανή με γκολάρα Μπενζεμά η Ρεάλ, έρχεται ρεβάνς... κόλαση! (Vid)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Προβάδισμα για τελικό η Τσέλσι - Ζωντανή με γκολάρα Μπενζεμά η Ρεάλ, έρχεται ρεβάνς... κόλαση! (Vid)

Η Τσέλσι πέτυχε το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ που έψαχνε στην έδρα της Ρεάλ με τον Πούλισικ, όμως το φανταστικό γκολ του Μπενζεμά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του Λονδίνου.

Champions League:  Ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα σε Ρεάλ και Τσέλσι άφησε το 1-1 του πρώτου ημιτελικού στη Μαδρίτη, με την πρόκριση να κρίνεται στη ρεβάνς του Λονδίνου (5/5).

Οι Μπλε πήραν το προβάδισμα με γκολ του Κρίστιαν Πούλισικ στο 14' έπειτα από αδράνεια της άμυνας της Ρεάλ, η οποία απαντήσε με υπέροχο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 29'.

Το ματς

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε στο ματς με πολύ άσχημο τρόπο και έδωσε την ευκαιρία στην Τσέλσι να κάνει... πάρτι στην άμυνά της στα πρώτα λεπτά. Στο 10΄οι Μαδριλένοι "κοιμήθηκαν" και άφησαν τον Βέρνερ ολομόναχο στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Κουρτουά, που έκανε μεγάλη απόκρουση. Ούτε στο 11' κατάφερε να σκοράρει ο Γερμανός, καθώς δεν βρήκε την μπάλα έπειτα από επικίνδυνο γύρισμα του Αθπιλικουέτα, όμως τρία λεπτά αργότερα η αμυντική αδράνεια της Ρεάλ τιμωρήθηκε. Στο 14' η Τσέλσι διέσπασε για τρίτη φορά την άμυνα της Ρεάλ, με τον Πούλισικ να φεύγει τετ α τετ με τον Κουρτουά, να τον αποφεύγει και να σκοράρει με το δεξί για το 1-0 των Λονδρέζων.

Το σοκ του γκολ "ξύπνησε" την ομάδα του Ζιντάν, η οποία έβγαλε αντίδραση με μπροστάρη τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με φοβερό σουτ στο 23', αλλά στο 29' η μπάλα του έκανε το χατήρι. Από γέμισμα του Μαρσέλο και φάση διαρκείας ο Μπενζεμά κοντρόλαρε την μπάλα έχοντας πλάτη προς την εστία και αιφνιδίασε τους πάντες με αστραπιαία εκτέλεση. Το τρομερό γυριστό σουτ του χαρισματικού σέντερ φορ άφησε τον Μεντί άγαλμα και κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-1 της Ρεάλ. Ένα καλό σουτ του Κρόος στο 32' έφυγε άουτ και την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Βέρνερ στο 41'.

Το δεύτερο ημίχρονο "κύλησε" με πολύ πιο αργό ρυθμό και ελάχιστες ευκαιρίες. Βέρνερ και Μπενζεμά δεν κατάφεραν να σκοράρουν στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες στη συνέχεια να αλληλοεξουδετερώνονται και να μην παίρνουν το παραμικρό επιθετικό ρίσκο.

Ο Ζίγιες ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της Τσέλσι, με τους συμπαίκτες του όμως να μην αξιοποιούν επικίνδυνη σέντρα που επιχείρησε στο 71' και τον Κουρτουά να μπλοκάρει την απευθείας εκτέλεση φάουλ του στο 78'.

Στο 88' ένα σουτ του Κρόος κόντραρε και έφυγε λίγο έξω. Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Βαράν πήρε την κεφαλιά και δεν κατάφερε να σκοράρει στη μεγαλύτερη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου, με το 1-1 να διατηρείται μέχρι τέλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags