Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - Αλέξης Κούγιας: Τρελό "χτύπημα" Κούγια σε Μπέο - Θα το θυμάται για χρόνια - Απίθανη εντολή σε Έλληνα παικταρά!
| 2021-04-28 17:31:00

Τρελό "χτύπημα" Μπέου σε Κούγια - Θα το θυμάται για χρόνια - Απίθανη εντολή σε Έλληνα παικταρά!

Sportdog Team
Τρελό "χτύπημα" Μπέου σε Κούγια - Θα το θυμάται για χρόνια - Απίθανη εντολή σε Έλληνα παικταρά!

Η κόντρα τους κορυφώνεται και τα όσα θα δούμε τις επόμενες ημέρες, δεν θα έχουν προηγούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αχιλλέας Μπέος είναι έτοιμος για το... χουνέρι του αιώνα και ο Αλέξης Κούγιας θέλει τύχη για να γλιτώσει.

ΑΕΛ – Βόλος: Μόνο εύκολο δεν είναι για τους "βυσσινί" να παραμείνουν στην Super League, μιας και ακόμα και να νικήσει την ομάδα της Μαγνησίας στον μεταξύ τους αγώνα για τα play out της Super League, δεν μπορεί να είναι σίγουρη.

Το χειρότερο για τη Λάρισα είναι ότι ο Αχιλλέας Μπέος, όσο και όλη στο σύλλογο θέλουν όσο τίποτα τη νίκη, αν και δεν θα αλλάξει κάτι βαθμολογικά για αυτούς. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να είναι αυτοί που θα… σπρώξουν οριστικά τους "βυσσινί" στη Super League 2.

Ενδεικτικό της… τρέλας για νίκη που έχει ο Βόλος για το "τρίποντο" με την ΑΕΛ είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιαθνότητα να δούμε και τον Τάσο Δουβίκα στο αρχικό σχήμα, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η μεταγραφή του στην Ουτρέχτη και σε… φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να προφυλαχτεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags