Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Με αλλαγές στο ματς της χρονιάς ο ΠΑΟΚ - Με αυτούς προβληματίζεται ο Γκαρσία
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-28 23:46:00

Με αλλαγές στο ματς της χρονιάς ο ΠΑΟΚ - Με αυτούς προβληματίζεται ο Γκαρσία

Sportdog Team
Με αλλαγές στο ματς της χρονιάς ο ΠΑΟΚ -  Με αυτούς προβληματίζεται ο Γκαρσία

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει σαν... προίκα το 0-1 του ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς του ημιτελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Τούμπα την Πέμπτη (29/4) όμως τα προβλήματα και η κούραση κάνει τον Ουρουγουανό να έχει αρκετά προβλήματα και να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο ματς της... χρονιάς για το "δικέφαλο του Βορρά"

ΠΑΟΚ: Με το πλεονέκτημα από τη νίκη στο ΟΑΚΑ με 0-1, κατεβαίνει ο "δικέφαλος του Βορρά" στην αναμέτρηση της Πέμπτης (29/4) με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, όμως ο Πάμπλο Γκαρσία έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Έτσι παρά το γεγονός ότι ο σχηματισμός θα παραμείνει ο ίδιος, ο Ουρουγουανός θα προχωρήσει σε αλλαγές, κυρίως λόγω της κούρασης.

Ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" σκέφτεται να δώσει και πάλι θέση βασικού στον Μιχαηλίδη, αντί του Κρέσπο, αλλά και στον Ουάρντα αντί του Ελ Καντουρί. Παράλληλα ο Γκαρσία προβληματίζεται για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Τζόλη, για να καλύψει τη μια θέση που μένει, μιας και Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι είναι σίγουροι στην βασική ενδεκάδα. 

Την ίδια στιγμή ο μεγαλύτερος... πονοκέφαλος που έχει ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι η κούραση των Βιεϊρίνια, Μπαμπά και Αουγκούστο, όμως το πιθανότερο είναι να βρίσκονται από την αρχή του αγώνα στο γήπεδο, μιας και δεν υπάρχουν περιθώρια για αλλαγές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags