Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Μόνος του έπαιζε ο Γαλανόπουλος - Πώς να είσαι ικανοποιημένος με Τσιντώτα; Άφαντος ο Καρίμ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-29 21:41:00

Μόνος του έπαιζε ο Γαλανόπουλος - Πώς να είσαι ικανοποιημένος με Τσιντώτα; Άφαντος ο Καρίμ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μόνος του έπαιζε ο Γαλανόπουλος - Πώς να είσαι ικανοποιημένος με Τσιντώτα; Άφαντος ο Καρίμ!

Οι παίκτες που… στέρησαν από την ΑΕΚ την πρόκριση, ο κορυφαίος στη μεσαία γραμμή και ο Τσιγκρίνσκι που μάζεψε όσα μπορούσε την κατάσταση. Γιατί δεν «τράβηξε» επιθετικά η Ένωση;

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ:  Το Sportdog αξιολογεί την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου. Ποιοι ξεχώρισαν, ποιοι δεν φάνηκαν και ποιοι αποτέλεσαν τους... αδύναμους κρίκους.

Τσιντώτας: Όταν ένας τερματοφύλακας δέχεται δύο γκολ που στερούν από την ομάδα του την πρόκριση, δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος. Στο πέναλτι που χάνει ο ΠΑΟΚ η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι, όμως πιστώνεται ότι μαντεύει σωστά τη γωνία. Στο γκολ του Κρμέντσικ επίσης δεν φέρει ευθύνη, μιας και η εκτέλεση είναι πολύ δυνατή.

Τσιγκρίνσκι: Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στο πρώτο 45λεπτο. Δεν ήταν απλά θετικός όσον αφορά αμιγώς την προσωπική του απόδοση, αλλά και σε σχέση με τους συμπαίκτες του, κάθως μάζεψε αρκετά... ασυμμάζευτα.

Σβάρνας: Ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας καταλυτικές παρεμβάσεις. Ευνοήθηκε πολύ κι από το εξαιρετικό παιχνίδι του Τσιγκρίνσκι.

Νεντελτσεάρου: Από την τριάδα των στόπερ της ΑΕΚ παίρνει τον χειρότερο βαθμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν κακός. Ειδικά σε σχέση με την εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν, σαφώς, βελτιωμένος.

Βασιλαντωνόπουλος: Ο πιο φιλότιμος παίκτης της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Προσπάθησε να κάνει ανεβάσματα όποτε του δόθηκε η ευκαιρία, παρότι συνολικά η ΑΕΚ δεν είχε έντονη επιθετική δραστηριότητα.

Λόπες: Δέχθηκε από την πλευρά του τις περισσότερες επιθέσεις, με τον ΠΑΟΚ να τον στοχεύει καθαρά. Αποτέλεσε δίχως συζήτηση, τον αδύναμο κρίκο για το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ.

Γαλανόπουλος: Ήταν ο MVP της Ένωσης στο δεύτερο 45λεπτο τόσο για το γκολ που πέτυχε, όσο και για τη συνολική εικόνα του. Τον τελευταίο μήνα ο Γαλανόπουλος παίρνει, δικαιωματικά, τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη των "κιτρινόμαυρων".

Κρίστιτσιτς: Βοήθησε κατά κύριο λόγο στο ανασταλτικό κομμάτι και δευτερευόντως επιτελικά. Ούτε... κρύο, ούτε ζέστη από τον Σέρβο.

Σιμάνσκι: Στην ίδια κατηγορία με τον Κρίστιτσιτς. Δεν μπόρεσε επιτελικά να κάνει το παιχνίδι, στο οποίο τον έχουμε συνηθίσει.

Μάνταλος: Δραστήριος από την αρχή ως το τέλος, ο αρχηγός ήταν από τους λίγους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που επιχειρούσαν να παίξουν κάθετα και να δημιουργήσουν έτσι ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Ανσαριφάρντ: Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν τροφοδοτήθηκε και μοιραία, δεν μπόρεσε κιόλας να φανεί ιδιαίτερα.

Αλμπάνης: Μπήκε ως αλλαγή για να προσδώσει φρεσκάδα στην επίθεση της ΑΕΚ, επιδεικνύοντας διάθεση και ζήλο να πάρει πάνω του προσπάθειες. Ωστόσο, κάτι χειροπιαστό δεν πέτυχε.

Μιτάι: Αντικατέστησε τον τραγικό Λόπες και η αλήθεια είναι, ότι ούτε ο μικρός ανταποκρίθηκε στο ρόλο του.

Τάνκοβιτς: Παρότι δεν πήρε πολλές μπάλες, πιστώνεται την ασίστ στον Γαλανόπουλο για το 1-0 της ΑΕΚ.

Νταντσένκο: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Κοσίδης: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Σάντος στην Ελλάδα για κορυφαίο πάγκο - Τον θέλει ο πρόεδρος - Διάδοχος ο Μουρίνιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags