Facebook Pixel Άρης - Παναθηναϊκός: Εξέλιξη-βόμβα αλλάζει τα πάντα στα πλέι οφ - Σοκ για Άρη - Πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός!
| 2021-04-29 21:50:00

Εξέλιξη-βόμβα αλλάζει τα πάντα στα πλέι οφ - Σοκ για Άρη - Πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός!

Εξέλιξη-βόμβα αλλάζει τα πάντα στα πλέι οφ - Σοκ για Άρη - Πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός!

"Ψήνεται" μεγάλη ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω στη Superleague. Με την... πλάτη στον τοίχο οι Θεσσαλονικείς, παρακολουθούν τις εξελίξεις οι Πράσινοι για να βγουν κερδισμένοι!
 

Άρης - Παναθηναϊκός: Eισήγηση... βόμβα που μπορεί να ταράξει τα νερά της Σούπερ Λιγκ και μπορεί να ευνοήσει τον Παναθηναϊκό. Η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ πρωτοδίκης Νίκη Ρεβύθη είναι αυτή η οποία εισηγήθηκε αφαίρεση 6 βαθμών από τον Άρη και πρόστιμο 50.000 ευρώ για την υπόθεση Λάσκοφ.

Για τον Σκοπιανό ποδοσφαιριστή εισηγείται ποινή αποκλεισμού 6 αγωνιστικών και 20.000 ευρώ πρόστιμο. Την Μεγάλη Πέμπτη η Επιτροπή κάλεσε την ΠΑΕ Άρης και τον Μπόρτσι Λάσκοφ να εκθέσουν τις απόψεις τους έως τις 10 Μαΐου. Η απόφαση για την υπόθεση της πλαστογραφίας θα ληφθεί πριν την επικύρωση της βαθμολογίας της SL1. 

Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη εισήγηση γίνει αποδεκτή από το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας, τότε θα ανατραπούν όλα στα φετινά πλέι οφ. Πιο συγκεκριμένα ο Άρης θα πέσει από τους 58 στους 52 βαθμούς, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει 51 βαθμούς. Κοινώς θα είναι σε απόσταση βολής οι δύο ομάδες με 4 αγωνιστικές να απομένουν.

Υπενθυμίζεται το ρεπορτάζ στις 12 Μαρτίου:

Μπλεξίματα θα έχει ο Άρης το επόμενο δίμηνο μέχρι να ξεκαθαρίσει από την Επιτροπή Δεοντολογίας η υπόθεση της φερόμενης πλαστογραφίας σε σφραγίδα της ΕΠΟ και της υπογραφής του Εκτελεστικού Γραμματέα της, Αλέξη Δέδε, προκειμένου να συνταχθεί ένα εικονικό συμβόλαιο ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας έχει καλέσει να καταθέσουν μέχρι το τέλος του Μαρτίου όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα της ΕΠΟ και αναμένεται να ακολουθήσει και η διοίκηση του Άρη. Οταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων, το ερευνητικό τμήμα θα κάνει εισήγηση αν η υπόθεση πρέπει να φτάσει στο ακροατήριο ή αν πρέπει να τεθεί στο αρχείο. Στην περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» κριθούν ένοχοι για την υπόθεση της πλαστογραφίας, τότε η ποινή είναι αφαίρεση βαθμών μέχρι και υποβιβασμός. Για τον λόγο αυτό σε αναμονή βρίσκονται η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, καθώς μαζί με τον Αρη διεκδικούν τα τρία ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η ομάδα του Ακη Μάντζιου έχει αποδείξει εντός των αγωνιστικών χώρων ότι της αξίζει μία θέση στην Ευρώπη, αλλά θα πρέπει να περιμένει την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η υπόθεση αυτή ήταν ένα χρόνο στο συρτάρι της Επιτροπής Δεοντολογίας και βγήκε στην επιφάνεια πριν από λίγες ημέρες. Και άμεσα οι δικαστές... θυμήθηκαν ότι την είχαν ξεχάσει και έπιασαν δουλειά για να τη διαλευκάνουν.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από ερώτημα της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής, η οποία στις αρχές του 2020 ζήτησε πληροφορίες από την ΕΠΟ για την άδεια παραμονής στην Ελλάδα ενός 21 χρόνου ποδοσφαιριστή, του Μπόρτσε Λάσκοφ. Στη συγκεκριμένη υπηρεσία είχε προσκομιστεί έγγραφο που είχε τη σφραγίδα της ΕΠΟ και την υπογραφή του Αλέξη Δέδε, με το οποίο η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εμφανιζόταν να δηλώνει προς τον Άρη από το 2018 ότι παρέχει την έγκριση της στον αθλητή για να εργαστεί ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η υπηρεσία είχε στα χέρια της και συμβόλαιο του Άρη με τον ποδοσφαιριστή με τις υπογραφές του Λάσκοφ και του Θόδωρου Καρυπίδη. Ο γενικός διευθυντής Μεταναστευτικής Πολιτικής ζήτησε από την ΕΠΟ τις απόψεις της επί του θέματος, προκειμένου να ενημερώσει την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Βάσει της έρευνας που έγινε στην ΕΠΟ, δεν υπήρχε κανένα κατατεθειμένο συμβόλαιο στο όνομα του Μπόρτσε Λάσκοφ και ποτέ δεν δόθηκε έγκριση για άδεια διαμονής ειδικού σκοπού. Η ΕΠΟ έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας και μετά από ένα χρόνο, ο Αρης έχει μπλεξίματα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ είχε πάντως δηλώσει ότι «ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

Ας μας πούνε για κάποιες άλλες υποθέσεις που βρίσκονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αλλά και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, και ερευνώνται.

Κατανοεί και ο πλέον αδαής που αποσκοπούν τέτοια δημοσιεύματα, παραμονές ντέρμπι, μάλιστα. Ξέρουμε καλά ότι ενοχλούμε…

Οι σκελετοί βρίσκονται στις ντουλάπες κάποιων άλλων, όχι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ας ψάξουν εκεί…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Σάντος στην Ελλάδα για κορυφαίο πάγκο - Τον θέλει ο πρόεδρος - Διάδοχος ο Μουρίνιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags