Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Στα... κάγκελα οι φίλοι της ΑΕΚ με Μελισσανίδη με ατάκες... φωτιά - "Κύριε διαχειριστά..."(ΦΩΤΟ)
| 2021-04-29 22:49:00

Στα... κάγκελα οι φίλοι της ΑΕΚ: "Με Τσιντώτα και τσικό δεν πάμε πουθενά - Πάλι ο Λιβάγια έφταιγε"

Sportdog Team
Στα... κάγκελα οι φίλοι της ΑΕΚ: "Με Τσιντώτα και τσικό δεν πάμε πουθενά - Πάλι ο Λιβάγια έφταιγε"

Η αποτυχία της Ένωσης να πάρει την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, μαζί με τις κακές εμφανίσεις όλη της φετινής χρονιάς έκανε τους οπαδούς της ομάδας να... εκραγούν και να τα βάλουν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη εκφράζοντας για ακόμα μια φορά την... οργή τους στα social media

ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Η Ένωση βρέθηκε εκτός τελικού Κυπλέλλου Ελλάδας μετά από έξι συνεχείς παρουσίες μετά την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αυτό μαζί με τις κακές εμφανίσεις της ομάδας τη φετινή σεζόν, έκανε τους φίλους της ομάδας να... εκραγούν και να εκφράσουν την οργή τους στα social media, με την διοίκηση και κυρίως τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να είναι στο... στόχαστρο.

"Τιγρακος ο υπεύθυνος", "Τραγική διοίκηση", "Θα τους αλλάξεις όλους είπες κύριε διαχειριστά", "Απαλλαγή από όλους, από πρόεδρο, παίκτες μέχρι και φροντιστή", "Να μην ξεχάσουμε να δώσουμε λεφτά στον Μελισσανίδη όταν φτιάξει το γήπεδο» είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των οπαδών της ΑΕΚ που έχουν βαρεθεί να βλέπουν την ομάδα τους να βαλτώνει και οι αλλαγές να έρχονται μόνο στα λόγια", ήταν λίγα από αυτά που γράφτηκαν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν στο... προσκήνιο.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags