Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έκαναν "δώρο" στον Παναθηναϊκό - Μόνο έτσι θα σώσει τη χρονιά η ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-29 23:24:00

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έκαναν "δώρο" στον Παναθηναϊκό - Μόνο έτσι θα σώσει τη χρονιά η ΑΕΚ!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έκαναν "δώρο" στον Παναθηναϊκό - Μόνο έτσι θα σώσει τη χρονιά η ΑΕΚ!

Οι Πράσινοι είδαν την τύχη να τους χαμογελάει και πήραν... παράταση ζωής. Η μεγάλη μάχη που συνεχίζεται με την Ένωση, η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο ΠΑΟΚ είναι τελικά ο δεύτερος φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να ετοιμάζεται για τη... μάχη του τελικού απέναντι στον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς.

Κατ' αρχάς, το πρώτο δεδομένο που προκύπτει μετά την πρόκριση των "ασπρόμαυρων" είναι ότι ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα βρίσκεται, σίγουρα, στην Ευρώπη. Κι αυτό γιατί ακόμα και εκτός τριάδας πρωταθλήματος να έμενε (που δεν πρόκειται βάσει βαθμολογίας), θα έπαιρνε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μόνο και μόνο από τη συμμετοχή του στον τελικό, από τη στιγμή που ο έτερος φιναλίστ Ολυμπιακός -που απέκλεισε τον ΠΑΣ Γιάννινα- έχει καπαρωμένη μια θέση για τα προκριματικά του Champions League.

Το δεύτερο δεδομένο που προκύπτει, είναι πως πλέον ο τέταρτος της Superleague θα βγει επίσης σίγουρα στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός που παλεύουν για την τέταρτη θέση, μάχονται την ίδια στιγμή για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της Superleague. Το ποιος τελικά θα το πάρει, θα κριθεί εν πολλοίς στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Λεωφόρο για τη μεθεπόμενη αγωνιστική των πλέι-οφ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Σάντος στην Ελλάδα για κορυφαίο πάγκο - Τον θέλει ο πρόεδρος - Διάδοχος ο Μουρίνιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags