Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το μυθικό… κόλπο Αλαφούζου - "Χτύπημα" με πρώην του Ολυμπιακού - Αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ!
| 2021-05-01 10:30:00

Το μυθικό… κόλπο Αλαφούζου - "Χτύπημα" με πρώην του Ολυμπιακού - Αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Το μυθικό… κόλπο Αλαφούζου - "Χτύπημα" με πρώην του Ολυμπιακού - Αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ!

Οριστικές εξελίξεις στο Τριφύλλι. Ποιος φεύγει άμεσα και η λίστα με τα ονόματα που θα προκαλέσουν ντόρο. Οι προπονητές από Ελλάδα και αυτοί που ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Ποιος πρώην "ερυθρόλευκος" απασχολεί το Τριφύλλι;
 

Παναθηναϊκός: Οι προτάσεις για υποψήφιους προπονητές στον Παναθηναϊκό έρχονται η μια μετά την άλλη καθημερινά, την ώρα που η ομάδα προετοιμάζεται να παίξει τα... ρέστα της για την εξασφάλιση του τελευταίου ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Άλλωστε, η πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σφράγισε το ότι ο τέταρτος του πρωταθλήματος θα βγει στην Ευρώπη. 

Επιστρέφοντας στο θέμα του αντι-Μπόλονι, από την αγορά προτείνονται δύο ειδών τεχνικοί. Εκείνοι που είναι πιο οικονομικοί, με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, αλλά και πολλά περιθώρια να παρουσιάσουν κάτι καλό. Σε αυτή την κατηγορία υπάγεται κυρίως το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη και δευτερευόντως του Μίλαν Ράσταβατς του Αστέρα, ο οποίος επίσης έχει προταθεί αλλά φαίνεται να μην απασχολεί ιδιαίτερα. 

Στην άλλη κατηγορία βλέπουμε προπονητές εγνωσμένου κύρους, με αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις που μπορούν να πλησιάσουν μέχρι και το 1 εκατ. ευρώ, αλλά που έχουν μάθει να εργάζονται σε περιβάλλοντα ανταγωνιστικά και σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Τέτοιες περιπτώσεις συνιστούν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο Ρασβάν Λουτσέσκου και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Πρόκειται για ονόματα που έχουν ακουστεί στην "πιάτσα" για τους "πράσινους", ανεξαρτήτως αν ο Παναθηναϊκός έχει όντως ασχοληθεί μαζί τους. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος του χρόνου θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα διεκδικήσει πράγματα. Γι' αυτό στο μυαλό του είναι να πάει σε μια λύση ξένου προπονητή, ο οποίος θα αποτέλεσε και μια ισχυρή προσωπικότητα εντός των αποδυτηρίων. Η προετοιμασία γίνεται ήδη, καθώς όταν τελειώσουν τα πλέι-οφ και αποχαιρετήσει ο Μπόλονι, ο σύλλογος δεν πρέπει ν' αργήσει να βρει το επόμενο αφεντικό του πάγκου. Ειδικά αν βγει Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τον παραμικρό χρόνο για χάσιμο ενόψει των προκριματικών που ξεκινούν νωρίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Δώνη σε κορυφαία ελληνική ομάδα - "Τελειώνουν" μεγάλο όνομα από ΠΑΟ - Μυθική ατάκα Μπέου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags