Facebook Pixel Σαρώνει! Σούπερ διάκριση για εξτρέμ-σαΐτα που θέλει ο Ολυμπιακός - Θα δώσει ο Μαρινάκης 12 εκατ
| 2021-05-01 21:00:00

Σαρώνει! Σούπερ διάκριση για εξτρέμ-σαΐτα που θέλει ο Ολυμπιακός - Θα δώσει ο Μαρινάκης 12 εκατ

Sportdog Team
Σαρώνει! Σούπερ διάκριση για εξτρέμ-σαΐτα που θέλει ο Ολυμπιακός - Θα δώσει ο Μαρινάκης 12 εκατ

Φαίνεται ότι τα... ραντάρ των "ερυθρολεύκων" δουλεύουν... άριστα μιας και έχουν ήδη τσεκάρει το νεαρό ποδοσφαιριστή. Από την πλευρά του ο ίδιος συνεχίζει να... σαρώνει τα βραβεία στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται με τους Πειραιώτες να... αγχώνονται αφού αυτό τον κάνει να μπαίνει πια στη λίστα πολλών ποδοσφαιρικών συλλόγων

Ολυμπιακός - Καμαλντίν Σουλεμάνα:Ο Γκανέζος συνεχίζει τις... σούπερ εμφανίσεις του με τους "ερυθρόλευκους", αλλά και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες να το έχουν ψηλά στη λίστα τους! Συγκεκριμένα ο 19χρονος πήρε ακόμα δύο βραβεία, για τον καλύτερο νεαρό παίκτη και του MVP του Απριλίου, χάρη σε όσο κάνει φέτος με την φανέλα της Νόρτζελαντ. Μάλιστα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του συλλόγου που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Το βραβείο, είχε... ελληνικό χρώμα, μιας και του το έδωσε ένας πρώην Πράσινος, ο Μικαέλ Εσιέν που βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας από τη Δανία. Ο Γκανέζος κατάφερε και πέτυχε πέντε γκολ σε ισάριθμους αγώνες με το όνομά του να ακούγεται, εκτός από τους πρωταθλητές, και για ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Λιόν, η Λεβερκούζεν, αλλά και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτή τη στιγμή η αξία του Καμαλντίν Σουλεμάνα είναι στα 3 εκατομμύρια, όμως έγινε γνωστό ότι πριν λίγο καιρό ο "Αίαντας" είχε κάνει πρόταση 11,5 εκατομμυρίων για την απόκτηση του "νέου Νεϊμάρ", με τους Δανούς να απαντάνε αρνητικά και να... αγχώνουν την  ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ποσό που μπορεί να χρειαστεί για να τον κάνουν δικό τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags