Facebook Pixel Δεν υπάρχει... Πάσχα για τον ΠΑΟΚ - Το μυαλό και πάλι στην ΑΕΚ - Θετικά τα νέα για τον...
| 2021-05-01 16:55:00

Δεν υπάρχει... Πάσχα για τον ΠΑΟΚ - Το μυαλό και πάλι στην ΑΕΚ - Θετικά τα νέα για τον...

Sportdog Team
Δεν υπάρχει... Πάσχα για τον ΠΑΟΚ - Το μυαλό και πάλι στην ΑΕΚ - Θετικά τα νέα για τον...

Μετά από το ρεπό της Μ. Παρασκευής (30/4) οι παίκτες του "δικεφάλου του Βορρά" επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί του Μ. Σαββάτου (1/5) έτοιμοι να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Ένωση την Τετάρτη (5/5) για την έβδομη αγωνιστική των play off της Super League

ΠΑΟΚ - Άντριαν Περέιρα: Έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με την ΑΕΚ την Τετάρτη (5/5) ξεκίνησαν το Μ. Σάββατο (1/5) οι παίκτες του "δικεφάλου του Βορρά". Όσοι είχαν αγωνιστεί στην αναμέτρηση του κυπέλλου με τους "κιτρινόμαυρους" ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας σε γυμναστήριο και πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου να εστιάζει στα παιχνίδια κατοχής και στην κυκλοφορία μπάλας. 

Όσο αναφορά τους τις απουσίες Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Καγκάβα έκαναν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ τα καλά νέα για τον Πάμπλο Γκαρσία ήρθαν από το νεαρό που δεν ένιωσε ενοχλήσεις στο ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει νέα προπόνηση την Κυριακή του Πάσχα στις 10 και ο Άντριαν Περέιρα αναμένεται να γυμναστεί κανονικά με όλη την ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags