Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αχιλλέας Μπέος: "Βουίζει η πιάτσα" για μεγάλη συμφωνία Παναθηναϊκού με ΠΑΟ - Σκάει… μπαμ και με Νίνη!
| 2021-05-01 20:24:00

"Βουίζει η πιάτσα" για μεγάλη συμφωνία Παναθηναϊκού με Μπέο - Σκάει… μπαμ και με Νίνη!

Του Ηλία Λιβάνιου
"Βουίζει η πιάτσα" για μεγάλη συμφωνία Παναθηναϊκού με Μπέο - Σκάει… μπαμ και με Νίνη!

Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στο Τριφύλλι. Οι Πράσινοι μπορεί να δίνουν… μάχη στα πλέι οφ της Superleague, ωστόσο παράλληλα ετοιμάζουν και το ράστερ της επόμενης σεζόν. Τα πρώτα ονόματα και ο Αχιλλέας Μπέος.

Παναθηναϊκός - Αχιλλέας Μπέος: Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζουν σιγά σιγά να σχεδιάζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς, στον οποίο υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Ένα από αυτά αφορά και τον Περέα, ο οποίος είχε μια αρκετά καλή και γεμάτη σεζόν με τον Βόλο, βρίσκοντας τον χώρο και τον χρόνο συμμετοχής  που δεδομένα δεν θα είχε φέτος στον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος των πλέι άουτ αναμένεται να επιστρέψει στο Κορωπί, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά για τον νεαρό φορ. Με δεδομένο πως το συμβόλαιό του είχε επεκταθεί μέχρι το 2022 θα πρέπει είτε να υπογράψει νέα επέκταση είτε να πωληθεί. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει!

Πάντως, οι άνθρωποι του Βόλου είναι άκρως θετικοί στο να τον διατηρήσουν στην ομώνυμη πόλη και τη νέα χρονιά και δεν θα αποκλείαμε η περίπτωση του να συνδεθεί άμεσα με αυτή του Νίνη, ο οποίος και ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον σύλλογο της καρδιάς του! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags