Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Τρελή "μάχη" Μελισσανίδη-Σαββίδη - Ποιον θέλουν πίσω στην Ελλάδα - Εκεί τον στέλνουν δανεικό!
| 2021-05-02 09:45:00

Τρελή "μάχη" Μελισσανίδη-Σαββίδη - Ποιον θέλουν πίσω στην Ελλάδα - Εκεί τον στέλνουν δανεικό!

Του Ηλία Λιβάνιου
Τρελή "μάχη" Μελισσανίδη-Σαββίδη - Ποιον θέλουν πίσω στην Ελλάδα - Εκεί τον στέλνουν δανεικό!

Τρομερή εξέλιξη με Έλληνα διεθνή που βρίσκεται στο "στόχαστρο" των δύο Δικεφάλων, ωστόσο τα πάντα για το μέλλον του είναι στον "αέρα".

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο Βασίλης Μπάρκας εξελίσσεται στο πρόσωπο των τελευταίων ημερών όσον αφορά τις μεταγραφές επί ελληνικού εδάφους, μιας και είναι δεδομένο πως υπάρχει η πρόθεση να παραχωρηθεί ως δανεικός. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κυνηγούν με κάθε τρόπο την απόκτησή του, ωστόσο οι Σκωτσέζοι... κλωτσάνε!

Στην Σέλτικ εξακολουθούν να μην αντιμετωπίζουν θετικά το σενάριο του επαναπατρισμού του Βασίλη Μπάρκα, μιας και πιστεύουν πως εάν αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, πλην του Ολυμπιακού, αυτομάτως θα ρίξει ακόμα περισσότερο την χρηματιστηριακή αξία του, έπειτα από μια φτωχή από πλευράς επιδόσεων σεζόν με τα γάντια της σκωτσέζικης ομάδας. 

Εξάλλου, ήδη η αξία του έχει πέσει από τα 5 εκατ. ευρώ στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ έχασε και τη θέση του στην Εθνική Ελλάδος. Οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δοθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags