Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα τεράστια συμφωνία Μαρινάκη - Απογειώνει τον Ολυμπιακό - Ρεάλ, Γιουνάιτεντ και... 100 εκατ. ευρώ!
| 2021-05-02 12:15:00

Νέα τεράστια συμφωνία Μαρινάκη - Απογειώνει τον Ολυμπιακό - Ρεάλ, Γιουνάιτεντ και... 100 εκατ. ευρώ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέα τεράστια συμφωνία Μαρινάκη - Απογειώνει τον Ολυμπιακό - Ρεάλ, Γιουνάιτεντ και... 100 εκατ. ευρώ!

Οι Πειραιώτες έδωσαν τα χέρια και ανεβαίνουν πλέον σε άλλο επίπεδο. Οι δουλειές εκατομμυρίων, οι παίκτες από το "πάνω ράφι" και πώς μπορεί ο πρωταθλητής Ελλάδας, να αλλάξει ατζέντα στις μεταγραφές του αυτό το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Τα μεταγραφικά ζητήματα τρέχουν ήδη στον Ολυμπιακό, ο οποίος άλλωστε συνηθίζει να κάνει τον προγραμματισμό του από νωρίς, ενώ το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την κατάκτηση του πρωταθλήματος βοηθά την ομάδα του Φαλήρου να σχεδιάσει από τώρα την επόμενη σεζόν.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι εκτός από κάποια "σκόρπια" ονόματα που έπαιξαν κατά καιρούς στα ρεπορτάζ των Πειραιωτών, άλλα έγκυρα και άλλα λιγότερο, ακόμα δεν υπάρχει κάτι το απτό, δηλαδή περιπτώσεις παικτών για τους οποίους ο Ολυμπιακός κινείται επιβεβαιωμένα.

Αυτό που προκύπτει από τα ρεπορτάζ είναι πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές τους με κορυφαίους ατζέντηδες από το εξωτερικό, εκμεταλλευόμενοι το εξαιρετικό δίκτυο διασυνδέσεων που έχουν στήσει τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει στο παρελθόν σημαντικές δουλειές με "βαριά" ονόματα, όπως ο Ζόρζε Μέντες και ο Φάλι Ραμαντάνι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Sportime, στο προσκήνιο αυτή την εποχή βρίσκονται τα αδέρφια Λέμιτς, Βλάντο και Ζόραν, από τη Σερβία, αλλά και ο Αγγλο-Νιγηριανός, Εμέκα Ομπάσι. Μπορεί τα ονόματά τους να μην είναι γνωστά στο ευρύ κοινό, αλλά στο λόμπι των ατζέντηδων παίζουν... μεγάλη μπάλα, κάτι που αποδεικνύεται από το πελατολόγιό τους.

Υπό τη μανατζερική σκέπη των αδερφών Λέμιτς βρίσκονται αστέρες παγκοσμίου βεληνεκούς, με σπουδαιότερο τον Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τον Νεμάνια Μάτιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πελάτης του είναι ο επιθετικός Ρόμπιν Κουάισον της Μάιντς, που έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό βάσει διαφόρων ρεπορτάζ, και ο αριστερός μπακ Γιούρι Ριμπέιρο, που αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αντίστοιχα, στο πελατολόγιο του Ομπάσι ξεχωρίζει ο Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ, ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στο σημείο να προσφέρει πάνω από 100.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, δίχως να καταφέρει να τον αποκτήσει. Εκπροσωπεί επίσης τον Μπουκαγιό Σακά της Άρσεναλ και τον Άλεξ Ιγουόμπι της Έβερτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Παπασταθόπουλος στο Λιμάνι - Τα "σκάει" για Έλληνα άσο ο Μαρινάκης - Όνομα έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags