Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέος… Παπασταθόπουλος στο Λιμάνι - Τα "σκάει" για Έλληνα άσο ο Μαρινάκης - Όνομα έκπληξη!
| 2021-05-01 14:20:00

Νέος… Παπασταθόπουλος στο Λιμάνι - Τα "σκάει" για Έλληνα άσο ο Μαρινάκης - Όνομα έκπληξη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέος… Παπασταθόπουλος στο Λιμάνι - Τα "σκάει" για Έλληνα άσο ο Μαρινάκης - Όνομα έκπληξη!

Πιστός στο ελληνικό πλάνο, χτίζει τον νέο Ολυμπιακό. Ποιος είναι ο διεθνής άσος, με τρομερές παραστάσεις, που απασχολεί τους Πειραιώτες και γιατί μπορούν να τον πάρουν σε… τιμή ευκαιρίας.

 

Ολυμπιακός: Ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια δεν είναι άλλος από το να έχει στην διάθεση του τους καλύτερους Έλληνες της αγοράς. Αυτό φάνηκε και πρόσφατα με την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, κάνοντας την υπέρβαση για έναν ναι μεν πολύ ποιοτικό παίκτη, αλλά που δεν ήταν και υπέρ-απαραίτητος τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μπορούσε να τον αποκτήσει και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με Σιόβα - Μανωλά σε περίπτωση που πάρουν την απόφαση να επαναπατριστούν, ενώ εξετάζει διακριτικά και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τσιμίκα που θα παραχωρηθεί ως δανεικός, εκτός απροόπτου, από την Λίβερπουλ. 

Μια ακόμη περίπτωση Έλληνα που θα ενδιέφερε τους ανθρώπους του Ρέντη δεν είναι άλλη από του 32χρονου κεντρικού χαφ Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος ενδέχεται να παραχωρηθεί από την Μπενφίκα.Tο συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο ο ίδιος ταλαιπωρήθηκε φέτος από τραυματισμούς κάνοντας μόλις 9 συμμετοχές με 1 γκολ ως απολογισμό.

Η Μπενφίκα μπορεί να τον είχε αποκτήσει με 10 εκατ. ευρώ το 2014, ωστόσο αυτή τη στιγμή η αξία του φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ φαντάζει απίθανο να αξιώσουν οι Πορτογάλοι περισσότερα από 2.5 εκατ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάει τα… κοντέρ ο Μαρινάκης - Απίθανη μεταγραφή 3 εκατομμυρίων - Κλείνει μεγάλο deal με Αργεντινή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags