Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σπάει τα… κοντέρ ο Μαρινάκης - Απίθανη μεταγραφή 3 εκατομμυρίων - Κλείνει μεγάλο deal με Αργεντινή!
| 2021-04-30 15:00:00

Σπάει τα… κοντέρ ο Μαρινάκης - Απίθανη μεταγραφή 3 εκατομμυρίων - Κλείνει μεγάλο deal με Αργεντινή!

του Παναγιώτη Νικολάου
Σπάει τα… κοντέρ ο Μαρινάκης - Απίθανη μεταγραφή 3 εκατομμυρίων - Κλείνει μεγάλο deal με Αργεντινή!

Η "εντολή" Μαρτίνς, τα γκολ που τον "έφτιαξαν" και η μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού με τους ανταγωνιστές του στην Ελλάδα. Οι Πειραιώτες κλείνουν μία συμφωνία που θα τους αποφέρει πάρα πολλά χρήματα, τη στιγμή που οι άλλοι δεν μπορούν να δώσουν ούτε τους βασικούς τους παίκτες...
 

Ολυμπιακός: Το κλίμα στην Μπόκα Τζούνιορς έχει ανατραπεί πλήρως και αυτός ήταν ο λόγος που ο Μίγκελ Άνχελ Ρούσο, ο προπονητής της ιστορικής ομάδας της Αργεντινής εισηγήθηκε την παραμονή του Φράνκο Σολδάνο στο κλαμπ και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Ο 26χρονος φορ βρέθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη χρονιά 18-19, όπου υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να αγωνιστεί σε 9 αναμετρήσεις, βάζοντας 1 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ. Κοινώς, ήταν μέλος της ομάδας που έχασε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και που όλοι θυμούνται την ήττα με 3-1 από τους μετέπειτα πρωταθλητές Ελλάδος. Η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να πείσει τον Μαρτίνς και μέχρι την 27η αγωνιστική είχε παίξει μόλις 50΄, όλα ως αλλαγή. Παρόλα αυτά στα τρία τελευταία ματς με Ξάνθη, Λαμία και Λάρισα ο Μαρτίνς του έδωσε φανέλα βασικού χωρίς να δικαιωθεί για αυτό. Το μόνο ματς που ο Σολδάνο έκανε την διαφορά ήταν το εκτός έδρας 3-3 με την Λαμία όπου είχε 1 γκολ και 2 ασίστ. Αυτό ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να φορέσει εκ νέου την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντίνος φορ βρίσκεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Μπόκα από το 2019 και σε αυτό το διάστημα έχει ήδη λάβει 550 χιλ. ευρώ για το... ενοίκιο του παίκτη. Μάλιστα, είχε μπει και ρήτρα ύψους 5 εκατ. ευρώ για την Μπόκα, ωστόσο φαντάζει απίθανο να δώσει αυτά τα χρήματα, μιας και η αξία του έχει πέσει στο 1.8 εκατ. ευρώ, την ώρα που το 2019 άξιζε 4.5 εκατ. ευρώ. Στην Μπόκα δείχνουν να θέλουν να τον αποκτήσουν, αλλά μοιάζει τουλάχιστον απίθανο να κάνουν πρόταση που θα ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ, για έναν φορ που αυτή τη διετία μπορεί να έχει παίξει 44 ματς, ωστόσο έχει μόλις 4 γκολ και 2 ασίστ. 

Ενδεικτικά μέσα στο 2021 σκόραρε για πρώτη φορά στις 17 Απριλίου και ενώ είχε μπει αλλαγή στο 90΄. Αυτό το γκολ του έδωσε την ευκαιρία να πάρει φανέλα βασικού τόσο κόντρα στην Δε Στρόνγκεστ για το Κόπα Λιμπερταδόρες όσο και κόντρα στην Ουρακάν για το πρωτάθλημα, σε ένα ματς μάλιστα όπου χρίστηκε και σκόρερ στο 48.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό (είχε δαπανήσει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει) λήγει το 2023 και επειδή δεν υπολογίζεται οι διοικούντες της ομάδας είναι ανοιχτοί σε διαπραγματεύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Γι’ αυτό "διώχνει" Τσιμίκα ο Κλοπ - Υπήρξε… χοντρό πρόβλημα -Κλείνει νέα μεταγραφή σε κορυφαία ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags