Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Αχιλλέας Μπέος: Μεγάλο "χουνέρι" σε Κούγια - "Χάνει" τρία εκατομμύρια ευρώ - Απίστευτη ζημιά από τον Μπέο!
| 2021-05-02 19:11:00

Μεγάλο "χουνέρι" σε Κούγια - "Χάνει" τρία εκατομμύρια ευρώ - Απίστευτη ζημιά από τον Μπέο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μεγάλο "χουνέρι" σε Κούγια - "Χάνει" τρία εκατομμύρια ευρώ - Απίστευτη ζημιά από τον Μπέο!

Η τεράστια απώλεια και ο κόουτς που έκανε την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολο. Γιατί ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε… κερδισμένος και χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη και πώς ο Αλέξης Κούγιας κινδυνεύει να χάσει πάρα πολλά χρήματα.

Αλέξης Κούγιας  - Αχιλλέας Μπέος: Ο Τάσος Δουβίκας έκανε το βήμα για το εξωτερικό, αφού έκλεισε στην ολλανδική Ουτρέχτη. Ο νεαρός άσος επέμεινε για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα εκτός Ελλάδας, παρά το γεγονός ότι ο Αχιλλέας Μπέος βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, που ενδιαφέρθηκε "ζεστά" για τον παίκτη.

Στην επίσημη ανακοίνωση του Βόλου αναφέρθηκε χαρακτηριστικά πως επιθυμία του συλλόγου ήταν ο Δουβίκας να πωληθεί στον Δικέφαλο, αλλά παρ'όλα αυτά κάθε άλλο παρά ζημιωμένοι νιώθουν οι Θεσσαλοί από τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα εν τέλει. Ο Δουβίκας υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ουτρέχτη και η βολιώτικη ΠΑΕ έβαλε στα ταμεία της πάνω από 1.300.000 ευρώ από τη μεταγραφή!

Πρόκεται φυσικά για ένα τεράστιο ποσό, ειδικά για ελληνική ομάδα της επαρχίας, αφού είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που επαρχιώτικος σύλλογος καταφέρνει να πετύχει τόσο επικερδή πώληση παίκτη της.

Για όσους δεν το θυμούνται, υψηλές ήταν οι οικονομικές απαιτήσεις και της ΑΕΛ για τον Δημήτρη Πινακά, έναν ακόμα ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος ξεχώρισε με την παρουσία του στον πρώτο γύρο της Superleague, όντας ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του με 6 γκολ.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδανικά στην περίπτωση του 19χρονου άσου, μιας και η απόδοσή του δεν παρέμεινε στα ίδια στάνταρ με το ξεκίνημα της σεζόν. Υπό την τεχνική ηγεσία του Τζιανλούκα Φέστα ο Πινακάς αδυνατεί να βρει σταθερή θέση στη βασική ενδεκάδα, ενώ έχει να σκοράρει από τις 28 Φεβρουαρίου.

Όπως είναι λογικό, ο παίκτης έχει χαθεί από το προσκήνιο και οι μετοχές του παρουσιάζουν μεγάλη πτώση, γεγονός που δεν βοηθά τις επιδιώξεις της ΑΕΛ να τον πουλήσει ακριβά.

Ειδικά εάν οι "βυσσινί" υποβιβαστούν, κάτι που φαντάζει πολύ πιθανό, τα διαπραγματευτικά τους όπλα ενώπιον οποιουδήποτε υποψήφιου αγοραστή θα μειωθούν αισθητά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα του Αλέξη Κούγια έχει ήδη αφήσει πίσω τις βλέψεις για πώληση του Πινακά με 3.000.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης 20%, όρους που είχε θέσει η ΠΑΕ ως τιμή εκκίνησης συζητήσεων για τον παίκτη πριν τρεις μήνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχασε… παικταρά η Εθνική για απίθανο λόγο - "Απογοήτευση" Φαν΄τ Σχιπ - Δεν θα έβγαινε από 11αδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags