Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Έχασε… παικταρά η Εθνική για απίθανο λόγο - "Απογοήτευση" Φαν΄τ Σχιπ - Δεν θα έβγαινε από 11αδα!
| 2021-05-02 17:05:00

Έχασε… παικταρά η Εθνική για απίθανο λόγο - "Απογοήτευση" Φαν΄τ Σχιπ - Δεν θα έβγαινε από 11αδα!

Έχασε… παικταρά η Εθνική για απίθανο λόγο - "Απογοήτευση" Φαν΄τ Σχιπ - Δεν θα έβγαινε από 11αδα!

Κάνει τρομερή σεζόν στην Αγγλία και θα έπαιζε βασικός στην Εθνική Ελλάδος. Για ποιο λόγο δεν βρίσκεται στην αποστολή για τα προκριματικά του Μουντιάλ, παρότι ο προπονητής τον έχει στη λίστα του εδώ και πολύ καιρό. Πώς... χάθηκε μία εξαιρετική λύση σε θέση που "πονάμε";

Εθνική Ελλάδας: Ένα από τα ονόματα που είχαν μπει για τα καλά στη λίστα του Τζον Φαν'τ Σχιπ τον τελευταίο χρόνο ήταν αυτό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Το ενδιαφέρον εστιαζόταν σχετικά με το εάν θα μπορούσε να κληθεί ο έμπειρος δεξιός μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στη χώρα μας. 

Εξάλλου, η σχέση του με την Ελλάδα είναι πως ο παππούς του είναι από τη χώρα μας, την ώρα που ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία του για να μπορέσει να φορέσει την γαλανόλευκη και να τιμήσει την καταγωγή του παππού του. Μάλιστα, αγωνίζεται σε μια θέση που η Ελλάδα πονάει... πολύ, μιας και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποια επιλογή που να καλύπτει πλήρως τα θέλω του Φαν Σχιπ.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ έψαξαν την περίπτωση του, για να μπορέσει να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο οι διαδικασίες για να κινηθούν ήταν αρκετά χρονοβόρες και με αφορμή την έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ... πάγωσαν οι διαδικασίες. Είναι και φέτος βασικός και αναντικατάστατος στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς μετρά 29 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας και δύο ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Τσιμίκα - "Εκεί θα πάει - Για Ολυμπιακό πρέπει…" - Θα τον είχε... τελειώσει ο Μουρίνιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags