Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας - Λίβερουλ: Ανατροπή με Τσιμίκα - "Εκεί θα πάει - Για Ολυμπιακό πρέπει…" - Θα τον είχε... τελειώσει ο Μουρίνιο!
| 2021-05-01 23:01:00

Ανατροπή με Τσιμίκα - "Εκεί θα πάει - Για Ολυμπιακό πρέπει…" - Θα τον είχε... τελειώσει ο Μουρίνιο!

του Γιώργου Κτενά
Ανατροπή με Τσιμίκα - "Εκεί θα πάει - Για Ολυμπιακό πρέπει…" - Θα τον είχε... τελειώσει ο Μουρίνιο!

Γιατί φεύγει από τη Λίβερπουλ και ποια η απόφαση του Κλοπ για την επόμενη σεζόν. Ο Έλληνας άσος ψάχνει ομάδα, το σενάριο για Ολυμπιακό επέστρεψε, όμως δύσκολα θα τον δούμε στην Ελλάδα. Για ποιους λόγους δεν έπαιξε φέτος και πού θα συνεχίσει του χρόνου...

Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Το όνομα του Έλληνα άσου έχει συνδεθεί, ξανά, με τους Πειραιώτες, καθώς το μέλλον του στη Λίβερπουλ είναι αβέβαιο.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, expert στο αγγλικό ποδόσφαιρο, και μάθαμε τα πάντα γύρω από την μέχρι στιγμής καριέρα του Τσιμίκα στους Ρεντς αλλά και για το μέλλον του. 

"Δεν έχει παίξε τίποτα ο Τσιμίκας - Έβαζε το ανάποδο πόδι - 4η-5η είδηση για Λίβερπουλ"


Αντώνη, τι έχεις δει μέχρι στιγμής φέτος από τον Τσιμίκα στην Αγγλία;

"Δεν έχει παίξει τιποτα. Δεν τον χρησιμοποιούν. Ακόμα και σε φάσεις με βαρύ πρόγραμμα για την ομάδα, με κουτουρού παιχνίδια, έβαζε εκεί τον Μίλνερ ή με ανάποδο πόδι τον Αλεξάντερ. Δεν τον έχει χρησιμοποιήσει φέτος ο Κλοπ"

Ασχολούνται μαζί του στην Αγγλία; Για το μέλλον του κ.λπ;

"Για τον Τσιμίκα δεν θα παίξει εύκολα στα media της Λίβερπουλ το τι και το πως. Θα είναι 4η και 5η είδηση δηλαδή. Άλλωστε, έχουν άλλα που τους καίνε και δε νομίζω να ασχοληθούν έτσι κι αλλιώς αυτό το διάστημα με τον Τσιμίκα". 
 

"Δεν θα τον πουλήσουν - Δανεικός αλλά όχι σε Ολυμπιακό  - Τσεκάρισμα"

Τον δίνουν, όμως, δανεικό;

"Το πιθανότερο είναι να φύγει δανεικός, αλλά δεν θα τον πουλήσουν. Θεωρώ ότι ο δανεισμός ίσως είναι η λύση, δεν γίνεται να απαξιώσουν σε μια σεζόν την επένδυση που έκαναν πέρσι το καλοκαίρι". 

Θεωρείς ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού;

"Γενικά η Λίβερπουλ δεν είναι ομάδα που μοιράζει δεξιά και αριστερά παίκτες. Δίνει σε ομάδες της Τσάμπιονσιπ με προοπτική. Δεν θα γεμίσει την Ευρώπη με παίκτες. Τώρα που έπαιζαν χωρίς σεντερ μπακ, έβαλε παιδιά από την Κ23 και πορεύτηκε έτσι. Αν θέλει να τον τσεκάρει, θα τον έδινε στις μικρές ομάδες τής Πρέμιερ Λιγκ. Θεωρώ ότι θα θέλουν να τον έχουν από κοντά, για να παρακολουθούν καλά την εξέλιξή του, όχι να τον δώσουν σε άλλη χώρα". 


"Δεν ξέρω γιατί είναι στην ομάδα - Έχει να παίξει μπάλα 1 χρόνο - Θα τον κρατήσει η Λίβερπουλ"

 

Ο Κλοπ δεν έχει μιλήσει ποτέ για εκείνον;

"Όσες φορές του έχει γίνει ερώτηση, είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος, δουλεύει καλά κ.λπ.. Ο Κλοπ δεν μιλάει αρνητικά ποτέ, είπε τα κλισεδιάρικα για τον Τσιμίκα. Αν ήταν στη θέση του ο Μουρίνιο, θα έλεγε "Δεν μου κάνει, δεν ξέρω γιατί είναι στην ομάδα" και τέτοια - Το έχει ξανακάνει. Είναι 1 χρόνο χωρίς να παίξει μπάλα ο Τσιμίκας, αν και βέβαια είναι σε άλλο επίπεδο παραστάσεων, προπονήσεων κ.λπ. Πάντως, σε μια άμυνα που είχε 3 υγιείς παίκτες όλους και όλους, σε μια άμυνα που έπαιξαν όλες οι εφεδρείες, και πάλι δεν τον έβαζαν". 

Τέλος, θέλω να μου πεις τη δική σου αίσθηση για τον Τσιμίκα και το μέλλον του. 

"Έχω την αίσθηση ότι δεν θα τον δώσει δανεικό, θα τον κρατήσουν στην ομάδα. Εκτός αν δεν βγουν Τσάμπιονς Λιγκ και συμπιεστεί το ρόστερ, το μπάτζετ της ομάδας, και έχουμε άλλες εξελίξεις στη Λίβερπουλ". 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό "διώχνει" Τσιμίκα ο Κλοπ - Υπήρξε… χοντρό πρόβλημα -Κλείνει νέα μεταγραφή σε κορυφαία ομάδα
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags