Facebook Pixel Premier League: Χάος στη Γιουνάιτεντ - Στον αέρα λόγω οπαδών το ντέρμπι με Λίβερπουλ - "Θα σκοτώσουμε τον..."! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-02 19:25:00

Χάος στη Γιουνάιτεντ - Στον αέρα λόγω οπαδών το ντέρμπι με Λίβερπουλ - "Θα σκοτώσουμε τον..."! (Vid)

Sportdog Team
Χάος στη Γιουνάιτεντ - Στον αέρα λόγω οπαδών το ντέρμπι με Λίβερπουλ - "Θα σκοτώσουμε τον..."! (Vid)

Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το αγγλικό ποδόσφαιρο συνολικά, αφού οπαδοί της ομάδας έχουν εσιβάλλει στον αγωνιστικό χώρο του "Old Trafford" και δεν αφήνουν το ματς να ξεκινήσει!

Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θυμίζει "καζάνι που βράζει", με οπαδούς της ομάδας να μην επιτρέπουν την έναρξη του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 18:30.

Φίλαθλοι της ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τους χειρισμούς των ιδιοκτητών της ομάδας, αδελφών Γκλέιζερ, ζητώντας  την αποχώρησή τους από τον σύλλογο.

Εισβολή οπαδών σημειώθηκε και στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας να αδυνατεί να ξεκινήσει τη διαδρομή προς το γήπεδο. Σύμφωνα πάντα με τις βρετανικές πηγές, πάντως, η Premier League έχει ως στόχο το ματς να διεξαχθεί κανονικά, έστω και με καθυστέρηση.

Η κατάσταση πάντως φαίνεται πως δύσκολα θα τεθεί υπό έλεγχο, ενώ οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ τραγούδησαν συνθήματα απειλής κατά της ζωής του Τζόελ Γκλέιζερ. «Θα πεθάνει, θα πεθάνει, πώς θα τον σκοτώσουμε δεν το ξέρω, θα τον σφάξω από το κεφάλι ως τα νύχια» ακούστηκε και καταγράφηκε σε video.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags