Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κλείνει συμφωνία με κορυφαίο παίκτη ο ΠΑΟ - Πέφτουν υπογραφές - "Σκάει" αποχώρηση-έκπληξη!
| 2021-05-02 20:21:00

Κλείνει συμφωνία με κορυφαίο παίκτη ο ΠΑΟ - Πέφτουν υπογραφές - "Σκάει" αποχώρηση-έκπληξη!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Κλείνει συμφωνία με κορυφαίο παίκτη ο ΠΑΟ - Πέφτουν υπογραφές - "Σκάει" αποχώρηση-έκπληξη!

Μεγάλη ανατροπή και deal με τις ευλογίες του Λάζλο Μπόλονι 'ψήνεται" στο Τριφύλλι. Ποιος υπογράφει άμεσα και ποιον παίκτη... τρώει. Εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς μέχρι πριν λίγους μήνες!
 

Παναθηναϊκός: Πράττοντας δίκαια και αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά του, ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημα κρούση προς την πλευρά του Γιοάν Μολό για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Γάλλος που ήταν κομμένος από τον Ντάνι Πογιάτος, πήρε την ευκαιρία του από τον Λάζλο Μπόλονι και για πρώτη φορά στην καριέρα του, στα 32 του χρόνια, κάλυψε τη θέση του δεξιού μπακ. Μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία.

Η πρόταση που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός προς τον Μολό προσεγγίσει τις απολαβές που έχει τώρα ο παίκτης από την ΠΑΕ (σ.σ. πάνω από 200 χιλ. ευρώ), πόσο που καλύπτει τον ποδοσφαιριστή. Γι' αυτό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το τέλος των πλέι-οφ ετοιμάζεται να πει το "ναι" και να συνεχίσει με την πράσινη φανέλα.

Η επικείμενη παραμονή του Μολό, πάντως, δημιουργεί "σύννεφα" για το μέλλον του Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός δεν τα πήγε και πολύ καλά στην πρώτη του χρονιά εκτός της πατρίδας του, κάτι που έχει κάνει τον Παναθηναϊκό να ρίχνει ματιές και για δεξιό μπακ. Εφόσον ο Μολό μείνει και το "τριφύλλι" αποκτήσει κι άλλον παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, τότε ο Σάντσες οδεύει προς την πόρτα της εξόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη εξέλιξη - Ο Ρόκα... αρπάζει ξένο άσο του Παναθηναϊκού και τον στέλνει στην ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags