Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή στον Ολυμπιακό - "Κόβει" δύο παίκτες για τη νέα σεζόν ο Μαρτίνς - Άκυρη η μεγάλη επιστροφή!
| 2021-05-03 21:17:00

Ανατροπή στον Ολυμπιακό - "Κόβει" δύο παίκτες για τη νέα σεζόν ο Μαρτίνς - Άκυρη η μεγάλη επιστροφή!

BoxtoBox
Ανατροπή στον Ολυμπιακό - "Κόβει" δύο παίκτες για τη νέα σεζόν ο Μαρτίνς - Άκυρη η μεγάλη επιστροφή!

Ονόματα που προκαλούν "γκελ" στον κόσμο, όχι στον προπονητή. Ο Πορτογάλος κόουτς είναι πολύ αυστηρός με αυτά που ζητάει και εάν δεν γίνονται, δεν υπολογίζει ούτε τα συμβόλαια ούτε τις... απαιτήσεις της διοίκησης. Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που δεν τον έπεισαν και γιατί.

Ολυμπιακός: Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται αν το ότι ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του και παίζει διαρκώς ως βασικός τον τελευταίο καιρό στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Λεονάρντο Κούτρης είναι ικανό στοιχείο να αλλάξει τα δεδομένα.

Δηλαδή αν υπάρχει θέση για τον Ελληνοβραζιλιάνο αριστερό μπακ στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Ας θυμηθούμε κάτι σημαντικό, ο «Λέο» δόθηκε δανεικός μέχρι τον Ιούνιο του 2022, όχι του 2021. Άρα, σε όλο αυτό έχει λόγο η γερμανική ομάδα η οποία παλεύει για την άνοδό της στη Μπουντεσλίγκα.



Από εκεί και έπειτα, είναι ξεκάθαρο ότι ο Κούτρης δεν είχε πείσει τον Μαρτίνς. Προσέξτε, δεν είναι ότι δεν του άρεσε, γενικώς, ως παίκτης. Απλά ο Πορτογάλος τεχνικός είχε σοβαρά παράπονα για την αμυντική αποτελεσματικότητα του Λεονάρντο. Θεωρούσε ότι είναι αδύναμος ως μπακ και δεν έβλεπε τη βελτίωση που ήθελε σε αντίθεση με τον Τσιμίκα που... έσπασε το ταβάνι του. Συνεπώς, δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή πιθανότητα να δούμε άμεσα τον «Λέο» ξανά με τα ερυθρόλευκα. Κυρίως επειδή είναι δανεικός στη Φορτούνα ως το 2022 και ακολούθως επειδή δεν είχε πείσει και τόσο τον Μαρτίνς.

Όσον αφορά έναν άλλο δανεικό του Ολυμπιακού, τον Νίκολα Τσούμιτς για τον οποίο ήδη λέγονται πολλά, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι. Ο 22χρονος Σέρβος εξτρέμ είναι δανεικός στη Σπόρτινγκ Χιχόν και έχει 28 συμμετοχές συνολικά (17 ως βασικός) σε κύπελλο και β' κατηγορία Ισπανίας (La Liga2) με 2 γκολ και 2 ασίστ. Δεν τα έχει πάει άσχημα αλλά σίγουρα όχι περίφημα. Γι' αυτό και θα πρέπει να πείσει ότι αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-έκπληξη από Ολυμπιακό, κλείνει Έλληνα άσο - Έκανε ματσάρα στο Καραϊσκάκη - Ποιος φεύγει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags