Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έφυγε από τον Παναθηναϊκό και πήρε την κάτω βόλτα - Ζόρικα τα πράγματα για Έλληνα παίκτη!
| 2021-05-03 23:21:00

Έφυγε από τον Παναθηναϊκό και πήρε την κάτω βόλτα - Απίστευτη πτώση για Έλληνα άσο!

Sportdog Team
Έφυγε από τον Παναθηναϊκό και πήρε την κάτω βόλτα - Απίστευτη πτώση για Έλληνα άσο!

Αποχαιρέτησε τους Πράσινους και έκανε το βήμα για το εξωτερικό, όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα περίμενε. Το τραγικό στατιστικό που επιβεβαιώνει την πτώση του.

Παναθηναϊκός: Ταπράγματα τη φετινή χρονιά δεν έχουν κυλήσει για τον Χρήστο Δώνη όπως θα ήθελε, παρά το γεγονός ότι κατάφερε και βρήκε συμβόλαια σε δύο ομάδες του εξωτερικού, την Άσκολι και την Φένλο. Ειδικά στην ιταλική ομάδα έπαιξε ελάχιστα (6 συμμετοχές), προτού μεταβή στην Ολλανδία και στην ομάδα που κάνει... μάγια ο Γιακουμάκης.

Πάντως, ούτε εκεί είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, παρά το γεγονός πως έχει αγωνιστεί ήδη σε 11 ματς, έχοντας και 1 γκολ. Ένας από τους λόγους είναι ότι έχει ολοκληρώσει μόλις ένα ματς, ενώ αντιμετώπισε και ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε σχετικά πίσω. 

Όπως και να έχει έχει αλλάξει μάνατζερ και ψάχνεται για την επόμενη ομάδα της καριέρας του, την ώρα που αυτή τη στιγμή κοστολογείται στις 600 χιλ. ευρώ. Πάντως, από εκεί που είχε βρεθεί ένα χρόνο πριν μια ανάσα από να κληθεί στην Εθνική Ελλάδος, φέτος η χρονιά έχει εξελιχθεί σε ένα, έστω και μικρό, πισωγύρισμα.

Στην συμφωνία της Άσκολι με την Φένλο υπάρχει οψιόν αγοράς του παίκτη, ωστόσο φαντάζει αρκετά δύσκολο να τον αγοράσουν οι Ολλανδοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαία ομάδα της Ευρώπης "σφήνα" για Χεζόνια - Χουνέρι από πρώην - Βρήκε... λεφτά η ΚΑΕ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags