Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κορυφαία ομάδα της Ευρώπης "σφήνα" για Χεζόνια - Χουνέρι από πρώην - Βρήκε... λεφτά η ΚΑΕ!
Μπάσκετ
| 2021-05-03 19:53:00

Κορυφαία ομάδα της Ευρώπης "σφήνα" για Χεζόνια - Χουνέρι από πρώην - Βρήκε... λεφτά η ΚΑΕ!

του Pick n' Scroll
Κορυφαία ομάδα της Ευρώπης "σφήνα" για Χεζόνια - Χουνέρι από πρώην - Βρήκε... λεφτά η ΚΑΕ!

Ποιος βάζει εμπόδια στο Τριφύλλι και η απόφαση του "Σούπερ Μάριο" για την επόμενη σεζόν. Ποια η επιθυμία του και τι χρειάζονται οι Πράσινοι για να τον κρατήσουν στην Ελλάδα. Τα νέα φαίνεται να είναι ευχάριστα για το Τριφύλλι...

Παναθηναϊκός: Η Μπαρτσελόνα είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Τσάβι Πασκουάλ και η Ζενίτ έχουν κάνει τους Καταλανούς να μην κοιμούνται ήρεμα, αφού και πιο καλό μπάσκετ παίζουν και η σειρά είναι στο 2-2. Όλα, δηλαδή, για το φάιναλ-φορ της Κολωνίας είναι ανοιχτά με την πρόκριση να κρίνεται αύριο.

Το τέλος της Ευρωλίγκας κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Μπορεί, δηλαδή, να σηκώσει την κούπα στο φινάλε η Μπαρτσελόνα. Ακόμη, όμως, και αν γίνει αυτό, το καλοκαίρι θα αλλάξουν πράγματα στη καταλανική ομάδα. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα θέλει να προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ και δεν αποκλείεται μία από τις κινήσεις, που θα σκεφτεί, να είναι η απόκτηση του Μάριο Χεζόνια. Αλλωστε έχει αυτό το δικαίωμα η Μπαρτσελόνα.

Αλλά και να σκεφτεί τον Χεζόνια η Μπάρτσα, σκοντάφτει σε ένα μεγάλο εμπόδιο: στην επιθυμία του πρώην παίκτη του ΝΒΑ να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Να παίξει σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ και να αποθεωθεί από τον κόσμο του «τριφυλλιού», που τον έχει σαν Θεό.

Και αγωνιστικά άλλωστε την βρίσκει σιγά σιγά στον εξάστερο ο Χεζόνια, ο οποίος δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι πήγε στο «τριφύλλι», προερχόμενος από εξάμηνη αποχή, αφού δεν είχε βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Το μπάσκετ είναι επαγγελματικό, αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Και ο Κροάτης είναι μία από αυτές. Είναι μία τρομερή περίπτωση ενός ξένου αθλητή, που έχει θρησκεία του τον Παναθηναϊκό και το «τριφύλλι». Στο ΝΒΑ έπαιζε και μετά από παιχνίδια ανέβαζε φωτογραφίες από το ΟΑΚΑ και τους φανατικούς του «τριφυλλιού». Την Θύρα 13.

Αυτό, λοιπόν, θέλει να το ζήσει με τα χίλια. Δεν θα μείνει στον Παναθηναϊκό μόνο αν δεν υπάρχουν τα λεφτά, που απαιτούνται (πρέπει να πάρει χρήματα και η Μπαρτσελόνα). Κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα υπάρξει, αφού η ΚΑΕ και για τον Χεζόνια και για τον Νέντοβιτς τα λεφτά, που είναι, θα τα δώσει για να τους κρατήσει. Και αυτή θα είναι η βάση για να φτιάξει μία ομάδα για μεγάλα πράγματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνει μεγάλο deal ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο, μπαίνουν λεφτά - "Χτύπημα" από Πασκουάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags