Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κλείνει μεγάλο deal ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο, μπαίνουν λεφτά - "Χτύπημα" από Πασκουάλ!
Μπάσκετ
| 2021-05-02 22:55:00

Κλείνει μεγάλο deal ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο, μπαίνουν λεφτά - "Χτύπημα" από Πασκουάλ!

Κλείνει μεγάλο deal ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο, μπαίνουν λεφτά - "Χτύπημα" από Πασκουάλ!

Ο μεγάλος κίνδυνος για το Τριφύλλι και η ηχηρή απάντηση. Η συμφωνία που κλείνει τις επόμενες ημέρες, το μπάτζετ που μεγαλώνει και οι στόχοι που αλλάζουν για την επόμενη σεζόν. Ποιον παίκτη θέλει από τους Πράσινους ο Τσάβι;

Παναθηναϊκός: Όσο οι μέρες παίρνουν, τόσο πιο πιθανό μοιάζει να συνεχίσει στα πράσινα ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει βρει όλα όσα αναζητά επαγγελματικά στο "τριφύλλι", με το αγωνιστικό πλάνο για την επόμενη σεζόν να τον πείθει για κάτι καλό. Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό ότι ο "Εξάστερος" θα έχει του χρόνου και μεγαλύτερο μπάτζετ και ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό σύνολο.

Πάμε τώρα στο προκείμενο. Το κλίμα στις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ Παναθηναϊκού-Παπαπέτρου είναι άριστο. Γι' αυτό και όπως επιβεβαιώνεται από τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, η συμφωνία ανάμεσά στους φαίνεται να πλησιάζει. 

Ένας από τους μεγάλους λοιπόν αντιπάλους που έχουν οι "πράσινοι" είναι η Ζενίτ του Τσαβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός τεχνικός θα ήθελε σαν... τρελός να φέρει τον διεθνή φόργουορντ στην Αγία Πετρούπολη, μιας και έχει απεριόριστη εκτίμηση στις ικανότητές του. Μάλιστα, η Ζενίτ μπορεί να προσφέρει στον "Παπ" ένα αρκετά μεγαλύτερο συμβόλαιο σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, ο Παπαπέτρου ξέρει πως οι δύο σύλλογοι δεν έχουν την παραμικρή σχέση μεταξύ τους. Ο Παναθηναϊκός είναι από τα μεγαλύτερα brands στην Ευρώπη και το να είσαι ο αρχηγός ενός τέτοιου κλαμπ κρίνεται ξεχωριστό. Μην ξεχνάμε κιόλας ότι η Ζενίτ είναι μια ομάδα χωρίς εγγυημένο συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα. Όλα παίζουν το ρόλο τους. Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους λόγους, που ο Παπαπέτρου... ψηφίζει Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για παίκτη έκπληξη - Νέος... Νέντοβιτς στο ΟΑΚΑ - Από τη λίστα των Ρόκετς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags