Facebook Pixel Superleague - Ολυμπιακός: Η μεγάλη "αρπαγή" μεταξύ των Big 5 - Έλληνας άσος που τον θέλουν όλοι - Αρέσει σε Μαρτίνς!
| 2021-05-04 05:57:00

Η μεγάλη "αρπαγή" μεταξύ των Big 5 - Έλληνας άσος που τον θέλουν όλοι - Αρέσει σε Μαρτίνς!

GOALάρες by Εvaggelistis
Η μεγάλη "αρπαγή" μεταξύ των Big 5 - Έλληνας άσος που τον θέλουν όλοι - Αρέσει σε Μαρτίνς!

Θα γίνει χαμός λόγω των ομάδων και του παρελθόντος του ποδοσφαιριστή. Οι πρώτες πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή που τελειώνει το συμβόλαιό του και τι γίνεται με τους Γιαννίκη και Καρτάλη, που έχουν ξεχωρίσει φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα και ετοιμάζονται για το… άλμα στην καριέρα τους.

Superleague - Ολυμπιακός: Η πιο διάσημη αρπαγή της μυθολογίας ήταν αναμφίβολα της... ωραίας Ελένης. Βέβαια η ερωτευμένη αρχόντισσα της Σπάρτης με την συγκάταθεσή της ακολούθησε τον γοητευτικό Πάρη (που τον έλεγαν κι Αλέξανδρο) στην Τροία. Μια λεπτομέρεια όμως, που δεν είναι ικανή να χαλάσει ένα τέτοιο έπος (Ιλιάδα).

Στην σύγχρονη εποχή όμως, και στο ποδόσφαιρο προετοιμαζόταν μια "αρπαγή" που αν ολοκληρωνόταν ή ολοκληρωθεί (γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα), θα σηκώσει τεράστια σκόνη και θα προκαλέσει μεγάλο επικοινωνιακό ντόρο. Και λόγω των δυο ομάδων της ελληνικής Big 4 και λόγω του παρελθόντος του ... πρωταγωνιστή - ποδοσφαιριστή και λόγω των ποσών για επίπεδο Ακαδημίας. Ονόματα και διευθύνσεις τώρα δεν έχει, γιατί η υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Να δώσω... βοήθειες: μιλάμε για επαγγελματία ποδοσφαιριστή, του οποίου το συμβόλαιο του τελειώνει τον Δεκέμβριο, διεθνής που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 19 του χρόνια και είναι επιπέδου Κούτσια/Κωνσταντέλια/Λιάτσου...

Το «πακέτο» του Καρτάλη με κι άνευ Γιαννίκη

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης είναι αναμφισβήτητα από τους ποδοσφαιριστές - αποκαλύψεις της φετινής σεζόν στην Σούπερλιγκα. Γερμαναθρεμένος μέσος, πολυδιάστατος (από 6άρι ως 8,5άρι), με γρήγορη λήψη απόφασης, πετυχημένες μεταβιβάσεις, καλά στημένα και υψηλή ένταση στο παιχνίδι, δεν περνάει απαρατήρητος.

Για την ακρίβεια τον κοιτάνε και οι 5 της ελληνικής Big 5. Δικαιολογημένα αφού είναι απόλυτα συμβατός για σετ παιχνίδι και σε διάταξη με τέσσερις στο κέντρο και κοντά τις γραμμές ενώ στα 26του χρόνια τελειώνει το συμβόλαιό του στον ΠΑΣ. Τον ήξερε και τον έφερε στα Γιάννινα ο μεντοράς του κόουτς Γιαννίκης, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στην γερμανική Άλεν!

Τι ακούγεται εσχάτως στην πιάτσα για τον Καρτάλη; Πως είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τον Γιαννίκη στην ομάδα που θα πάει (αφού στον ΠΑΣ δεν θα ανανεώσει). Να πάνε και εκεί ξανά "πακέτο" ο Γιαννίκης με τον Καρτάλη. Εκτός κι αν ο τελευταίος δελέαστεί από κάποια μεγάλη ομάδα. Ακόμη κι από τον Ολυμπιακό αφού είναι από τους παίκτες εργαλεία., έντασης και τακτικής, που αρέσουν στον Μαρτίνς... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρίβει τα χέρια" του ο Μπέος - Νέο... χρυσό deal με τον Σαββίδη - "Σφήνα" από άλλη μεγάλη ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags