Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σβηστά στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Να τι συνέβη με Φορτούνη-Μαρτίνς" - Έκπληξη με τον αντι-Σα!
| 2021-05-04 05:54:00

"Σβηστά στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Να τι συνέβη με Φορτούνη-Μαρτίνς" - Έκπληξη με τον αντι-Σα!

του Γιώργου Κτενά
"Σβηστά στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Να τι συνέβη με Φορτούνη-Μαρτίνς" - Έκπληξη με τον αντι-Σα!

Ποιος θα μπορούσε να είναι ο διάδοχος του κάτω από την εστία και ποιος ο λόγος που οι Πειραιώτες κάνουν τη διαφορά στη Superleague. Σούπερ ανάλυση για τη φετινή σεζόν, την επόμενη μέρα και το... θέμα με τον Έλληνα αρχηγό.

Ολυμπιακός: Ο Νίκος Σαργκάνης μίλησε στο sportdog για τους Πειραιώτες, τον Πέδρο Μαρτίνς, τον Φορτούνη, τον Μπρούμα και τον Κρίστινσον.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στην υπεροχή των Ερυθρόλευκων στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και στο γεγονός ότι υπάρχει αντι-Σα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αν το προσεχές καλοκαίρι παραχωρηθεί ο Πορτογάλος τερματοφύλακας. 

"Για αυτό κάνει διαφορά ο Ολυμπιακός - Γνώστης ο Μαρτίνς - Του δίνω συγχαρητήρια"

"Ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη διαφορά γιατί είχε πάρα πολύ καλό πάγκο. Ομάδα που έχει πάγκο ισάξιο με αυτούς που παίζουν, είναι και η πιο πιθανή ομάδα για τίτλο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Πέδρο Μαρτίνς και τις εύστοχες αλλαγές του:

"Είναι γνώστης του αντικειμένου και αυτό το λένε τα αποτελέσματα. Δεν μιλάμε για άνθρωπο που είχε τεράστιο όνομα και ο,τι και να έκανε θα λέγαμε ότι το κάνει καλά. Απλά αυτή τη στιγμή μέσα από τα αποτελέσματα έχει φτιάξει το όνομα που του αξίζει. Και του δίνω συγχαρητήρια για αυτό".

"Σβηστή υπόθεση η Σούπερ Λιγκ για Ολυμπιακό - Για αυτό έβγαλε Φορτούνη ο Μαρτίνς"

Ο Μαρτίνς θα βρεθεί μια ακόμα σεζόν στο τιμόνι τού Ολυμπιακού και, μοιραία, το ενδιαφέρον στρέφεται στην ευρωπαϊκή υπέρβαση.

 "Η Ευρώπη δεν είναι Ελλάδα και για αυτό ακριβώς από τη στιγμή που δεν είναι ανταγωνιστικό το δικό μας πρωτάθλημα, δεν έχει μεγάλες ευκαιρίες, δεν έχει μεγάλες δυνατότητες να πετύχει κάτι περισσότερο. Όλη η προετοιμασια που γίνεται όλο τον χρόνο, για τον Ολυμπιακό είναι μια σβηστή υπόθεση. Στην Ελλάδα δεν φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, τουλάχιστον όπως είδαμε φέτος τα πράγματα". 

Η αλλαγή Φορτούνη, στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, μπορεί να είναι μήνυμα για το καλοκαίρι;

"Από τη στιγμή που έχει εναλλακτική λύση ο προπονητής, είναι υποχρεωμένος να την χρησιμοποιήσει. Αν τυχόν δεν είχε ισάξιο του Φορτούνη, δεν θα τον άλλαζε. Αλλά σε όλες τις θέσεις ο Ολυμπιακός οποιον βγάζει και βάζει, είναι εξίσου καλός". 

"Για αυτό έχει σκαμπανεβάσματα ο Μπρούμα - Μπορεί να γίνει αντι-Σα ο Κρίστινσον"

Ποια είναι η άποψή σας για τον Μπρούμα; Με τον ΠΑΟΚ ήταν αρνητικός, με την ΑΕΚ πήρε το παιχνίδι. Αξίζει να δώσει τόσα χρήματα η ομάδα για έναν παίκτη με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του;

"Δεν μπορώ να μπω σε τέτοια διαδικασία, τα οικονομικά δεν είναι δικό μου θέμα. Ο,τι κρατάει η ομάδα, έχει φανεί πως είναι καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Το οικονομικό δεν το ξέρω. Ως ποδοσφαιρική αξία, είναι πολύ καλός. Όταν δεν έχει διάρκεια ένας παίκτης που τον βάζει αραιά και πού να παίξει, είναι λογικό να μην περιμένει και ο προπονητής να έχει σταθερή απόδοση. Αν τυχόν τον χρησιμοποιούσε διαρκώς, θα είχε σταθεροποιήσει την απόδοσή του". 

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Κρίστινσον. Και, μάλιστα, από τη στιγμή που το όνομα του Σα είναι στη λίστα με τους παίκτες που μπορεί να πωληθούν το καλοκαίρι.

"Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, δεν μπορεί να έχει υψηλούς στόχους μια ομάδα χωρίς δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες. Και ο Τζολάκης ανταποκρίθηκε όποτε χρειάστηκε. Έχει δείξει ότι μπορεί να γίνει το Νο1 ο Κρίστινσον, έδειξε ότι είναι σταθερός και ώριμος, κάτι που είναι πολύ βασικό για τη θέση του τερματοφύλακα". 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό - "Κόβει" δύο παίκτες για τη νέα σεζόν ο Μαρτίνς - Άκυρη η μεγάλη επιστροφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags