Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Τελευταία στιγμή του Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ - Αυτοί οι δύο επιστρέφουν - Δεν έβγαλε αποστολή ο Γκαρσία
| 2021-05-05 08:14:00

Τελευταία στιγμή του Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ - Αυτοί οι δύο επιστρέφουν - Δεν έβγαλε αποστολή ο Γκαρσία

Sportdog Team
Τελευταία στιγμή του Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ - Αυτοί οι δύο επιστρέφουν - Δεν έβγαλε αποστολή ο Γκαρσία

Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Superleague, έχοντας απουσίες και επιστροφές.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Κατά την προσφιλή τακτική του το τελευταίο διάστημα ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τους Καγκάβα, Κρέσπο και Ελ Καντουρί πάντως, να έχουν τεθεί νοκ άουτ.

Από εκεί και πέρα ο Σβέριρ Ίνγκασον ακολούθησε για δεύτερη ημέρα ατομικό πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης, καθώς είναι ιδιαίτερα καταπονημένος από τους συνεχείς αγώνες και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Ένωση θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά στον Αντριάν Περέιρα και στον Ενέα Μιχάι οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και έθεσαν εαυτόν στη διάθεση του Ουρουγουανού κόουτς.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των Play Offs κόντρα στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, παιχνίδι κατοχής, οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων, κάποια κομμάτια τακτικής και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Οι Άντριαν Περέιρα και Ενέα Μιχάι προπονήθηκαν με την ομάδα, οι Σίντζι Καγκάβα και Χοσέ Κρέσπο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Ομάρ Ελ Καντουρί ξεκίνησε τρέξιμο, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags