Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τέλειωσε" Μπόλονι ο Αλαφούζος - Η λίστα για τον νέο προπονητή - Όνομα που θα κάνει… θόρυβο!
| 2021-05-06 00:13:00

"Τέλειωσε" Μπόλονι ο Αλαφούζος - Η λίστα για τον νέο προπονητή - Όνομα που θα κάνει… θόρυβο!

"Τέλειωσε" Μπόλονι ο Αλαφούζος - Η λίστα για τον νέο προπονητή - Όνομα που θα κάνει… θόρυβο!

Γιατί περίμενε τον Αστέρα, η Ευρώπη που χάνεται και η επόμενη μέρα. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει χωρίς τον Ρουμάνο κόουτς στην επόμενη σεζόν και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ψάχνει ήδη τον επόμενο. Μάλιστα, πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό.

Παναθηναϊκός: Κάποιες φωνές το τελευταίο διάστημα πέριξ του Παναθηναϊκού υποστήριζαν ότι ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει τελειώσει οριστικά, με την αξιολόγηση να έρχεται μετά το τέλος των πλέι-οφ. Η αλήθεια είναι ότι όντως, ο Γιάννης Αλαφούζος του είχε διαμηνύσει να μην ακούει τις διάφορες φήμες για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, διότι θεωρητικά η ομάδα κυνηγά ακόμα την Ευρώπη. Δεύτερον, διότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως, ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα. Η ισοπαλία αυτή (2-2) κόβει τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για ευρωπαϊκό εισιτήριο, αποτυχία που πιστώνεται και στον ίδιο. Παρότι ανέλαβε μια ομάδα φτιαγμένη από άλλον, καταφέρνοντας από τον πάτο να την φτάσει στα πλέι-οφ, φέρει ευθύνη για την τραγική εικόνα προς το φινάλε της σεζόν.  

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί με τον Μπόλονι είναι και το επεισόδιο που έλαβε χώρα στη Λεωφόρο απόψε (5/5), με έναν οπαδό να επιχειρεί να πετάξει αντικείμενο στον Ρουμάνο και να τον προτρέπει να φύγει από τους "πράσινους"!

Οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο Αλαφούζος έχει καταλήξει σε 2-3 συγκεκριμένες περιπτώσεις προπονητών, με σκοπό να έχει η ομάδα τον καινούργιο της τεχνικό όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μάλιστα ορισμένα ονόματα είναι ηχηρά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προκλητικός" ακριβοπληρωμένος άσος του ΠΑΟ - Περπατούσε στο τέλος - Γλιτώνει πολλά λεφτά αν φύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags