Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: "Ρέστα" του Παναθηναϊκού για Ευρώπη - Έτσι πάει για το μεγάλο κόλπο - Θα πέσουν... κορμιά!
| 2021-05-06 00:20:00

"Ρέστα" του Παναθηναϊκού για Ευρώπη - Έτσι πάει για το μεγάλο κόλπο - Θα πέσουν... κορμιά!

Του Χρήστου Δημόπουλου
"Ρέστα" του Παναθηναϊκού για Ευρώπη - Έτσι πάει για το μεγάλο κόλπο - Θα πέσουν... κορμιά!

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (9/5) αναμένεται να κρίνει σχεδόν τα πάντα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Οι Πράσινοι, πάντως, "καίγονται" για τη νίκη.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μοιάζουν σαν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να βγει Ευρώπη ο... άλλος! Μετά την ισοπαλία των "πρασίνων" στη Λεωφόρο με τον Αστέρα Τρίπολης (2-2), ήρθε η Ένωση να ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ στον ΟΑΚΑ (2-1). Επιτρέποντας έτσι στο "τριφύλλι" να πλησιάσει σε απόσταση τριπόντου!

Τί σημαίνουν τα παραπάνω; Ότι η Ευρώπη περνάει από τη Λεωφόρο. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται την Κυριακή (9/5) στο "Απ. Νικολαΐδης". Σε περίπτωση που επικρατήσει η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, τότε θα πιάσει την Ένωση στους 55 βαθμούς. Ωστόσο, επειδή στα μεταξύ τους παιχνίδια ο Παναθηναϊκός υπερτερεί, τότε σε περίπτωση νίκης θα καβαλήσει την ΑΕΚ στην βαθμολογία!

Σε περίπτωση φυσικά που η Ένωση πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας εκτός έδρας, τότε μόνο με θαύμα θα χάσει την ευρωπαϊκή έξοδο.

Θυμίζουμε, ότι η τέταρτη θέση της Superleague οδηγεί οριστικά πια στην Ευρώπη, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ που βρίσκονται στον τελικό του Κυπέλλου, έχουν ήδη εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος και άρα, απελευθερώνουν έτσι μια ακόμα κενή θέση. Θέση για την οποία θα παίξουν τα... ρέστα τους, προσεχώς, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags