Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βουίζει ο τόπος στην Τούμπα - "Έρχονται" οι Τούρκοι για Έλληνα άσο - Μεταγραφή με πολλά λεφτά!
| 2021-05-06 12:34:00

Βουίζει ο τόπος στην Τούμπα - "Έρχονται" οι Τούρκοι για Έλληνα άσο - Μεταγραφή με πολλά λεφτά!

Sportdog Team
Βουίζει ο τόπος στην Τούμπα - "Έρχονται" οι Τούρκοι για Έλληνα άσο - Μεταγραφή με πολλά λεφτά!

Ο ΠΑΟΚ δεν θα πει τόσο απλά το "ναι" για το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο που έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του. Μόνο έτσι μπορεί να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

ΠΑΟΚ: Σε μια "καυτή" αποκάλυψη προχώρησε στην τουρκική τηλεόραση ο δημοσιογράφος της εφημερίδας "Sabah", Βολκάν Ντεμίρ, λέγοντας ότι η Φενέρμπαχτσε "γλυκάθηκε" με τον Δημήτρη Πέλκα και τώρα θέλει και τον Χρήστο Τζόλη!

Μιλώντας στην εκπομπή "Sabah Sporu" του "ASpor" ο Ντεμίρ ανέφερε ότι το τεχνικό επιτελείο της Φενέρ είναι δυσαρεστημένο απ' όσα παίρνει επιθετικά από την αριστερή πτέρυγα της ομάδας και "ψάχνεται" στη μεταγραφική αγορά για εναλλακτικές.

Σύμφωνα με τον Ντεμίρ, ο "πολύ νέος αλλά και πολύ ακριβός" Χρήστος Τζόλης, ο οποίος αναδείχθηκε φέτος στον ΠΑΟΚ μετά από μια σεζόν-έκπληξη και με τρομερά στατιστικά, έχει μπει στο "στόχαστρο" της Φενέρ, η οποία είναι ικανοποιημένη από τον Πέλκα και θέλει να υπογράψει και το επόμενο "next big thing" του ΠΑΟΚ.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος επιμένει πάντως ότι η τιμή του Τζόλη είναι απαγορευτική και ότι για να καταφέρει να πληρώσει η Φενέρ το ποσό που αξιώνει ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να προχωρήσει σε κάποιες πωλήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags