Facebook Pixel Superleague - Ολυμπιακός: Τα... αλλάζει όλα ο πρόεδρος - Φέρνει Γιαννίκη και 10 μεταγραφές - Ο Έλληνας που αρέσει σε Μαρτίνς!
| 2021-05-06 13:00:00

Τα... αλλάζει όλα ο πρόεδρος - Φέρνει Γιαννίκη και 10 μεταγραφές - Ο Έλληνας που αρέσει σε Μαρτίνς!

GOALάρες by Εvaggelistis
Τα... αλλάζει όλα ο πρόεδρος - Φέρνει Γιαννίκη και 10 μεταγραφές - Ο Έλληνας που αρέσει σε Μαρτίνς!

Η επόμενη ομάδα του κόουτς μετά τον ΠΑΣ και η πρώτη του μεταγραφή. Κοντά σε ποιον σύλλογο βρίσκεται ο "πολυσυζητημένος" προπονητής των Ιωαννίνων, το διετές συμβόλαιο και η απόφαση του ιδιοκτήτη να τα αλλάξει όλα, κάνοντας πάνω από 10 προσθήκες το καλοκαίρι. Ποιος είναι ο Έλληνας άσος που θα τον ακολουθήσει;

 

Ολυμπιακός: Μία δυνατή αποκάλυψη φιλοξενούν οι «Goalάρες» σήμερα, σχετικά με το ποιά Σουπερλιγκάτη ομάδα είναι πιο κοντά στον Γιαννίκη αλλά και στον Καρτάλη!

1η) Μαθαίνω πως η υποψηφιότητα Γιαννίκη για τον πάγκο του Ατρόμητου την νέα σεζόν παίζει πλέον πολύ δυνατά. Και μιλάμε για συνεργασία με προοπτική 2ετίας! Μου είπαν ακόμη από την πιάτσα agents πως σύμφωνα με τα μηνύματα Σπανού - Αγγελόπουλου προς τους διάφορους ατζέντηδες που παραδοσιακά συνεργάζονται, το καλοκαίρι θα πάνε για plus 10 μεταγραφές!

2η) Ο Καρτάλης αρέσει σε πολλούς της Σούπερλιγκας, δεδομένα. Μέχρι και στο μεγάλο λιμάνι κάνει γκέλ. Οι πιο μυημένοι πάντως θυμούνται από την περασμένη σεζόν, όταν ακόμη ο ΠΑΣ ήταν στην δεύτερη κατηγορία, πόσο αρέσει στον Σπανό ο Γερμαναθρεμένος μέσος.

Θυμίζω πως ο Καρτάλης, που στην Ελλάδα και τα Γιάννινα, έφερε μαζί του ο Γιαννίκης (τον είχε και στην γερμανική Άλεν), μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι αφού δεν τα βρήκε με τον Χριστοβασίλη για την ανανέωση. Θα έδινα , λοιπόν, αυξημένες πιθανότητες ο Καρτάλης να μετακομίσει στο Περιστέρι...

3) Ο Αλέξανδρος Καρτάλης (όπως έχουμε ξαναγράψει) είναι αναμφισβήτητα από τους ποδοσφαιριστές - αποκαλύψεις της φετινής σεζόν στην Σούπερλιγκα. Γερμαναθρεμένος μέσος, πολυδιάστατος (από 6άρι ως 8,5άρι), με γρήγορη λήψη απόφασης, πετυχημένες μεταβιβάσεις, καλά στημένα και υψηλή ένταση στο παιχνίδι, δεν περνάει απαρατήρητος. Ακόμη κι από τον Ολυμπιακό αφού είναι από τους παίκτες εργαλεία., έντασης και τακτικής, που αρέσουν στον Μαρτίνς... 

Για την ακρίβεια τον κοιτάνε και οι 5 της ελληνικής Big 5. Δικαιολογημένα αφού είναι απόλυτα συμβατός για σετ παιχνίδι και σε διάταξη με τέσσερις στο κέντρο και κοντά τις γραμμές. Πάντως, να επαναλάβουμε, πως στην πιάτσα ακούγεται ότι ο 26χρονος παίκτης είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τελικά τον Γιαννίκη και άρα να τον δούμε και αυτόν στο Περιστέρι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δεύτερες ευκαιρίες Μαρτίνς και ο μικρός-αποκάλυψη - Χωρίς μυαλό ο Ραντζέλοβιτς, απαράδεκτος Σίλβα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags