Facebook Pixel Το πήρε πάνω του ο Μαρινάκης - Τον... τρώει άμεσα - Για αυτό... τρελάθηκε μαζί του
| 2021-05-06 18:08:00

Το πήρε πάνω του ο Μαρινάκης και διώχνει Έλληνα - Για αυτό... τρελάθηκε μαζί του!

Sportdog Team
Το πήρε πάνω του ο Μαρινάκης και διώχνει Έλληνα - Για αυτό... τρελάθηκε μαζί του!

Οι πάντες γνωρίζουν ότι αν ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού... τρελαθεί με κάποιον δεν κοιτάζει σε καμία περίπτωση ούτε φιλίες, ούτε τα χρόνια συνεργασίας μαζί του. Ακριβώς αυτό συμβαίνει και στην συγκεκριμένη περίπτωση με τον ισχυρό άνδρα των "ερυθρολεύκων" να ετοιμάζεται να... καρατομήσει Έλληνα συνεργάτη του που δουλεύουν μαζί πάρα πολύ καιρό 

Γιάννης Βρέντζος: Η τραγική πορεία της Νότιγχαμ στην Championship την φετινή χρονιά έχει ως αποτέλεσμα πολλές αλλαγές το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα πολύ... επισφαλής είναι η θέση του Έλληνα CEO της ομάδας, που βρίσκεται εκεί από το 2017. Ακόμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει αποφασίσει τον τρόπο που θα κινηθεί και αν τον τοποθετήσει σε άλλο πόστο στην αγγλική ομάδα ή θα γυρίσει στην Ελλάδα.

Παράλληλα μπορεί ακόμα να μην έχει αποφασιστεί η σίγουρη αλλαγή, όμως άνθρωποι κοντά στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι και ο ίδιος θεωρεί ότι χρειάζονται αλλαγές στη Νότιγχαμ κυρίως στο διοικητικό κομμάτι και ο Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται σε τέτοιο πόστο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags