Facebook Pixel Είδηση σοκ - Πρώην παίκτης ελληνικής ομάδας ερευνάται για ανθρωποκτονία
| 2021-05-07 00:05:00

Είδηση σοκ - Πρώην παίκτης ελληνικής ομάδας ερευνάται για ανθρωποκτονία

Sportdog Team
Είδηση σοκ - Πρώην παίκτης ελληνικής ομάδας ερευνάται για ανθρωποκτονία

Απίστευτο περιστατικό στην Ιταλία με πρώην ποδοσφαιριστή συλλόγου της Super League να ερευνάται από την αστυνομία για ανθρωποκτονία, μιας και το αυτοκίνητό του χτύπησε έναν από τους φροντιστές της ομάδας που αγωνίζεται τον τελευταίο καιρό

Κρίστιαν Ντ' Όρσο - Απόλλων Σμύρνης: Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Il Gazzettino" ο πρώην ποδοσφαιριστής της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" είναι ύποπτος για τη ανθρωποκτονία του φροντιστή της Τσιταντέλα, ομάδας που αγωνίζεται. Πιο συγκεκριμένα ο 23χρονος στις 23 Απριλίου χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον 77χρονο, Λίνο Σιμονέτο που οδηγούσε το ποδήλατό του με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Παρά το γεγονός ότι ο φροντιστής της ομάδας ήταν καλά και δεν υπήρχαν προβλήματα, μετά από κάποιες μέρες χειροτέρεψε και έπεσε σε κώμα, λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας, ενώ μετά από έξι μέρες πέθανε.

Πλέον ο Εισαγγελέας έχει διατάξει νεκροψία για να φανεί αν η θάνατος του Λίνο Σιμονέτο οφείλεται στην σύγκρουση ή όχι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλων Σμύρνης, Κρίστιαν Ντ' Όρσο αρχικά είχε κατηγορηθεί για πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ αν αποδειχθεί ότι αυτός ευθύνεται για τον θάνατο του 77χρονου τότε η κατηγορία θα γίνει ανθρωποκτονία. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags