Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βουίζει η Θεσσαλονίκη" - Κλείνει τεράστια μεταγραφή ο Σαββίδης - Ούτε ο... Ολυμπιακός τόσα χρήματα
| 2021-05-07 10:00:00

"Βουίζει η Θεσσαλονίκη" - Κλείνει τεράστια μεταγραφή ο Σαββίδης - Ούτε ο... Ολυμπιακός τόσα χρήματα

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Βουίζει η Θεσσαλονίκη" - Κλείνει τεράστια μεταγραφή ο Σαββίδης - Ούτε ο... Ολυμπιακός τόσα χρήματα

Το σενάριο που κυκλοφορεί, τα "παραμύθια" και τα λεφτά που ξέφυγαν. Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι το φετινό καλοκαίρι να κάνουν ένα μεγάλο ρεκόρ και να ξεπεράσουν ακόμα και τους Πειραιώτες. Ποιος ο ρόλος του Δημήτρη Πέλκα και οι επαφές με κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.
 

ΠΑΟΚ: Γλυκάθηκαν απ' ότι φαίνεται στην Φενέρ, που σύμφωνα με τις πληροφορίες οι οποίες έρχονται από την Τουρκία, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης μετά τον Πέλκα θέλει να ντύσει στα χρώματά της και τον Χρήστο Τζόλη! Άλλωστε, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ κάνει πράματα και θάματα στο τουρκικό πρωτάθλημα, εξελισσόμενος στον πλέον κομβικό ποδοσφαιριστή της Φενέρ. 

Βέβαια, μπορεί οι Τούρκοι να... ορέγονται τον διεθνή εξτρέμ, όμως η αλήθεια είναι πως μόνο με "θαύμα" μπορεί να μεταγραφεί ο παίκτης για εκεί. Οι βασικοί λόγοι είναι δύο. 

Πρώτον, η Φενέρ δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομίες απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, οι οποίες ξεκινούν από τα 15 εκατ. ευρώ και μπορούν να φτάσουν εν δυνάμει μέχρι και τα 20 εκατ. ευρώ!

Κατά δεύτερον, ο ίδιος ο Τζόλης δεν τρελαίνεται ιδιαίτερα με την προοπτική του να αγωνιστεί στην Τουρκία. Πόσο μάλλον, όταν το όνομά του έχει συζητηθεί για κορυφαία κλαμπ με συνεχή παρουσία στο τοπ επίπεδο της Ευρώπης, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ντόρτμουντ, ακόμα και η βελγική Μπριζ. 

Το καλοκαίρι είναι δεδομένο ότι το ενδιαφέρον γύρω από τον Τζόλη θα ενταθεί, με τον ΠΑΟΚ να έχει έναν και μόνο στόχο. Να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος, από το πιο σημαντικό περιουσιακό στόχο που είχε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέμουν τα… πόδια με ΠΑΟΚ - Τιμωρία ΑΕΚ για τον Κομίνη - Δεν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός στον τελικό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags