Facebook Pixel Θοδωρής Ζαγοράκης - ΕΠΟ: Άφαντος ο Ζαγοράκης από την ΕΠΟ - "Ψάχνουν" να τον βρουν - Γιατί... στράβωσε, όλα στον... αέρα!
| 2021-05-07 15:25:00

Άφαντος ο Ζαγοράκης από την ΕΠΟ - "Ψάχνουν" να τον βρουν - Γιατί... στράβωσε, όλα στον... αέρα!

Άφαντος ο Ζαγοράκης από την ΕΠΟ - "Ψάχνουν" να τον βρουν - Γιατί... στράβωσε, όλα στον... αέρα!

Προβληματισμένος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας με τις τελευταίες εξελίξεις και όσα γίνονται στο Γουδί. Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες για το μέλλον του, με την απουσία από τα γραφεία να... φουντώνει τις φήμες. Λέτε να σκάσει "βόμβα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
 

Εδώ ο Ζαγοράκης, εκεί ο Ζαγοράκης, που είναι ο Ζαγοράκης; Στην ΕΠΟ ψάχνουν να μιλήσουν στον πρόεδρο της και δεν μπορούν γιατί αυτή την εβδομάδα δεν πάτησε το πόδι του στο «στρατηγείο» της, στο Πάρκο Γουδί!

Και όταν κάποιος απουσιάζει από τον χώρο του ακούγονται πολλά και διάφορα. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι μεγάλο καράβι και δεν γίνεται ο καπετάνιος της να μην βρίσκεται στο... τιμόνι της.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος για παράδειγμα που ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, κανόνιζε το πρόγραμμα του και Δευτέρα πρωϊ με Πέμπτη μεσημέρι ήταν στα γραφείο της ΕΠΟ.

Ο Ζαγοράκης φαίνεται πως θα έχει άλλη τακτική. Θα βρίσκεται ελάχιστα στο Πάρκο Γουδί και προφανώς γι’ αυτό ήθελε να δημιουργήσει Προεδρικό Γραφείο το οποίο θα στελέχωνε με 5-6 έμπιστους συνεργάτες του.

Το ΔΣ δεν το ενέκρινε το πλάνο και από τότε ο «Ζαγόρ» έχει στραβώσει και κάνει διάφορες σκέψεις. Το τί θα συμβεί, θα φανεί μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags