Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Η μεγάλη απόφαση Μαρτίνς - Τα αλλάζει όλα στον Ολυμπιακό - Έρχεται τεράστιο deal τέλη Αυγούστου!
| 2021-05-07 16:00:00

Η μεγάλη απόφαση Μαρτίνς - Τα αλλάζει όλα στον Ολυμπιακό - Έρχεται τεράστιο deal τέλη Αυγούστου!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η μεγάλη απόφαση Μαρτίνς - Τα αλλάζει όλα στον Ολυμπιακό - Έρχεται τεράστιο deal τέλη Αυγούστου!

Ο Πορτογάλος τα φέρνει τούμπα για την επόμενη σεζόν και προχωράει σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Τι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση και ποια η μεγάλη μεταγραφή που θα κλείσει στα τέλη του καλοκαιριού.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε πολύ νωρίς στα πλέι-οφ το πρωτάθλημα και το γεγονός αυτό, έδωσε τη δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάσει πράγματα ενόψει της νέας σεζόν. Πρόσωπα, αλλά και σχήματα.

Στο παραπάνω ακριβώς πλαίσιο ο Πορτογάλος τεχνικός λάνσαρε σε κάποια ματς το 3-4-3, μια διάταξη την οποία θέλει να χρησιμοποιήσει στα προκριματικά του Champions League που έρχονται. Για να μπορεί να παίξει αυτό το σχήμα, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί μια τριάδα στόπερ υψηλού επιπέδου. Αυτή τη στιγμή τη διαθέτει, με Παπασταθόπουλο, Σεμέντο και Μπα. 

Εδώ έρχεται το δεύτερο ζητούμενο. Τι θα γίνει αν κάποιος εκ των Σεμέντο ή Μπα πωληθεί το καλοκαίρι, κάτι που δεν μοιάζει καθόλου απίθανο; Το ρεπορτάζ λέει ότι ακόμα κι αν οι δύο παίκτες προσελκύσουν το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν προς το τέλος του καλοκαιριού, όταν ο Ολυμπιακός θα έχει ολοκληρώσει την προσπάθειά του στα προκριματικά του Champions League. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Μαρτίνς θα κληθεί να επαναφέρει στο μυαλό του σχημάτισαν με τετράδα στην άμυνα και δύο στόπερ.

Μην ξεχνάμε ότι στους πρωταθλητές Ελλάδας θα επιστρέψει το καλοκαίρι και ο Σισέ, έπειτα από τον δανεισμό του στην Σεντ Ετιέν, όντας πάντως ερωτηματικό το μέλλον του στο λιμάνι. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι η πρώτη μεταγραφή Ολυμπιακού - Πήγε Ρέντη, τον είδε ο Μαρτίνς - Τόσα έδωσε ο Μαρινάκης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags