Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ίβιτς για κορυφαία ελληνική ομάδα - "Χουνέρι" Μπέου σε Κούγια - Τέλειωσε "δικό του παιδί" ο Μαρτίνς!
| 2021-05-08 22:28:00

Ίβιτς για κορυφαία ελληνική ομάδα - "Χουνέρι" Μπέου σε Κούγια - Τέλειωσε "δικό του παιδί" ο Μαρτίνς!

Του Αδέσποτου
Ίβιτς για κορυφαία ελληνική ομάδα - "Χουνέρι" Μπέου σε Κούγια - Τέλειωσε "δικό του παιδί" ο Μαρτίνς!

Ποια είναι η ομάδα που παρακολουθεί ζεστά τον Τζόλη; Παρασκήνια και αποκλειστικά θέματα για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ακούστηκαν το Σάββατο στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν το Σάββατο στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

**Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό για αντι-Μπόλονι ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος είναι ελεύθερος. Ο πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ πάντως βάζει ψηλά τον πήχη μετά τη Γουότφορντ, όπου παρότι πήγαινε καλά, απολύθηκε. Είναι ένας καλός προπονητής, αλλά έχει θέματα με τους παίκτες του και αρκετές φορές έρχεται σε κόντρα μαζί τους. Είχε συμβεί και στον ΠΑΟΚ αυτό, έγινε και στην Αγγλία. Πάντως, δύσκολα θα προχωρήσει η υποψηφιότητα Ίβιτς, καθώς θα υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο, για όσα είχαν γίνει σε εκείνο το παιχνίδι με την μπύρα και τον τραυματισμό του στο κεφάλι. Επίσης, δεν ξέρουμε με ποιες προϋποθέσεις θα θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα.  

** Λουτσέσκου, Ζαρντίμ, Γιαννίκης, Μιλόγεβιτς, έχουν γραφτεί διάφοροι προπονητές για Παναθηναϊκό. Ο Αλαφούζος πάντως δεν έχει μιλήσει με κανέναν, ωστόσο έχει ετοιμάσει μία λίστα. Και ακούει τα παράπονα από όλους για τον Μπόλονι. Ωστόσο, αυτή την ώρα, προέχουν τα πλέι οφ.

** Ο Αχιλλέας Μπέος ήθελε όσο τίποτα να… ρίξει την ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια και τα κατάφερε το απόγευμα του Σαββάτου. Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν ήταν πως έπεισαν και τον Τάσο Δουβίκα να αγωνιστεί κανονικά, παρότι έχει πουληθεί στην Ουτρέχτη.

** Παρότι μεταγραφή Μαρτίνς, που κόστισε τρία εκατομμύρια ευρώ, ο Πέπε δεν… έπιασε στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος κόουτς είναι άλλωστε δίκαιος και δεν κάνει χατίρια. Στη Φαμαλικάο, ομάδα που… τρέχει ο γνωστός μεγαλοατζέντης Μέντες, τα πηγαίνει πολύ καλά. Άγνωστο παραμένει όμως αν θα γυρίσει ή θα έρθει για να φύγει με πώληση. Ο Μαρτίνς τον Γενάρη στήριξε τον Τιάγκο Σίλβα και όχι τον… δικό του Πέπε, ασχέτως αν δεν του βγήκε.

** Αμέτρητα πλέον τα δημοσιεύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό για τον Χρήστο Τζόλη. Σύμφωνα πάντως με δικές μας πληροφορίες, μία από τις ομάδες που όντως τον παρακολουθεί ζεστά, είναι η Γκλάντμπαχ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλο Μέντες, άλλο… Μαρτίνς - Deal του "Χρυσοδάκτυλου" με Τότεναμ - Τεράστια ρήτρα στον Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags