Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Μάχη Μαρτίνς με Μάρκο Σίλβα - Ξεφεύγουν τα νούμερα, έξι εκατ. - Παίρνει Ελ Αραμπί από Ολυμπιακό"
| 2021-05-09 10:00:00

"Μάχη Μαρτίνς με Μάρκο Σίλβα - Ξεφεύγουν τα νούμερα, έξι εκατ. - Παίρνει Ελ Αραμπί από Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Μάχη Μαρτίνς με Μάρκο Σίλβα - Ξεφεύγουν τα νούμερα, έξι εκατ. - Παίρνει Ελ Αραμπί από Ολυμπιακό"

Η "χρυσή" πρόταση στον Πορτογάλο κοουτς και πότε θα επιστρέψουν. Γιατί αρνήθηκε το μεγάλο συμβόλαιο ο προπονητής των Πειραιωτών, ποιο ήταν το μπάτζετ που θα διαχειριζόταν και γιατί θα έπαιρνε το αγαπημένο του επιθετικό μαζί του από το Λιμάνι.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Αρνητικά απάντησε στην πρόταση της Αλ Χιλάλ ο Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με ρεπορτάζ που υπάρχει για το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού.

Το sportdog έψαξε λίγο το θέμα, με τον expert τού αραβικού ποδοσφαίρου, Δημήτρη Σιώρη, και μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

"Γιατί έριξε πόρτα ο Μαρτίνς - Τι συμβαίνει με Λουτσέσκου - Έκλεισε ο κύκλος"

"Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσουμε δεν ήταν φέτος το πρόβλημα ο Ραζβάν στην Αλ Χιλάλ. Οι περισσότεροι παίκτες δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, ενώ και οι ξένοι αστέρες Γκομίς, Καρίγιο, Τζιοβίνκο κτλ έχουν κάνει τον κύκλο τους. Παράλληλα υπήρξαν  και πολλοί διαδοχικοί τραυματισμοί", σχολίσε αρχικά ο Δ. Σιώρης στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε: 

"Πάμε τώρα και στο θέμα του προπονητή. Η διοίκηση είχε ανακοινώσει ότι θα πορευτεί με τον Βραζιλιάνο Ροτζέριο Μικάλε μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ο οποίος ήταν στη δεύτερη ομάδα. Τα αποτελέσματα όμως και η εικόνα ήταν τραγική και βγήκε στην αναζήτηση ενός καλού τεχνικού. Κάπως έτσι προέκυψε το ξαφνικό ενδιαφέρουν για τους Πέδρο Μαρτίνς  και Μάρκο Σίλβα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού όμως απέρριψε την πρόταση και ο βασικός λόγος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήταν ότι ήθελε να συνεχίσει στην Ευρώπη. Τις προηγούμενες μέρες ανακοίνωσε την πρόσληψη του γνωστού μας Ζοσέ Μοράις, που σάρωσε τα πάντα εντός συνόρων με τη Νοτιοκορεάτικη Τζέονμπουκ".

Πόσα λεφτά σκοπεύουν να δώσουν για το νέο τους προπονητή; 

 "Η Αλ Χιλάλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ασίας. Μπάτζετ υπάρχει απεριόριστο, οπότε δεν θα ήταν τα χρήματα πρόβλημα για να πάρουν κάποιον προπονητή".

"Πολύ υψηλό μπάτζετ η Αλ Χιλάλ - Έξι εκατ. ετήσιο κασέ - Θα επανέλθουν για Μαρτίνς αν..."

Τι μπάτζετ αναμένεται να διαχειριστεί ο νέος προπονητής της ομάδας;

"Το μπάτζετ που αναμένεται να διαχειριστεί ο νέος προπονητής είναι πολύ υψηλό. Φανταστείτε ότι υπάρχουν εφτά ξένοι στο ρόστερ και ο Γκομίς μόνο έχει συμβόλαιο έξι εκ. ευρώ τον χρόνο. Παράλληλα «χρυσοπληρώνουν» τους γηγενείς για να μην φύγουν από τη χώρα, οπότε καταλαβαίνετε ότι τα νούμερα ξεφεύγουν. Μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας είναι να μην θέλει να δώσει χρήματα ο Εμίρης".

Θεωρείς ότι μπορεί να επανέλθουν για την περίπτωση του Μαρτίνς;

"Θεωρώ ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την παρουσία του Ζοσέ Μοράις. Παίζουν κομβικό παιχνίδι για τον τίτλο με την Αλ Σαμπάμπ στο ντερμπάκι της πόλης του Ριάντ. Αν τελικά ο Μοράις κατακτήσει το πρωτάθλημα και θέλει να μείνει, θα μείνει. Πάντως ο πρώην τεχνικός της Α.Ε.Κ. είχε σούπερ προτάσεις από μεγάλους συλλόγους της Ασίας, όμως όλο το προηγούμενο διάστημα περίμενε κάτι από την Ευρώπη. Ίσως και για αυτό να υπέγραψε μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν με την Αλ Χιλάλ, αλλά όπως ανέφερα και πιο πριν πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία του Μοράις, αναφορικά με το αν θα επανέλθει για τον Πέδρο Μαρτίνς".

"Λεφτά στον Ολυμπιακό για Μαρτίνς - Παίρνει τον Ελ Αραμπί - Εκεί πονάει η Αλ Χιλάλ"

Θα μπορούσαν να έδιναν λεφτά στον Ολυμπιακό για να μείνει ελεύθερος; 

"Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι θα μπορούσαν να δώσουν χρήματα. Όλες οι Αραβικές ομάδες έχουν θέματα στις πληρωμές και αυτό κυρίως γιατί δεν θέλουν να δίνουν χρήματα οι Εμίρηδες. Η Αλ Χιλάλ είναι από τις συνεπείς ομάδες και οι μισθοί έχουν μικρή καθυστέρηση".

Αν τυχόν έφευγε από τον Ολυμπιακό, έχει ακουστεί κάποιο όνομα από τους Ερυθρόλευκους για την Αλ Χιλάλ που θα μπορούσε να πάρει μαζί του;

"Πιστεύω ότι αν έπαιρνε παίκτες, θα ήταν από τη μέση και μπροστά, καθώς εκεί «πονάει» η Αλ Χιλάλ και αναμένεται να κάνει ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι. Σίγουρα ένας θα ήταν ο Ελ Αραμπί, που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στους Σαουδάραβες". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλο Μέντες, άλλο… Μαρτίνς - Deal του "Χρυσοδάκτυλου" με Τότεναμ - Τεράστια ρήτρα στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags