Facebook Pixel Superleague: "Δώρο" του ΠΑΟΚ σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Μεγάλα ζόρια για Άρη - Κοντά στην... αυτοκτονία!
| 2021-05-09 17:07:00

"Δώρο" του ΠΑΟΚ σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Μεγάλα ζόρια για Άρη - Κοντά στην... αυτοκτονία!

Του Χρήστου Δημόπουλου
"Δώρο" του ΠΑΟΚ σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Μεγάλα ζόρια για Άρη - Κοντά στην... αυτοκτονία!

Θα γίνει... χαμός για την έξοδο στην Ευρώπη στο φινάλε των πλέι οφ. Πώς διαμορφώνει τα δεδομένα η ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ και γιατί οι Κίτρινοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο!

Ο Άρης έχασε και από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με σκορ 2-0, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ και γκολ του Ζίβκοβιτς στις καθυστερήσεις. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Άκη Μάντζιου αποχαιρετά τα όνειρα για δεύτερη θέση, με την αντίστοιχη του Πάμπλο Γκαρσία να τελειώνει τη σεζόν με το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην Superleague.

Βέβαια, το γεγονός ότι ο Άρης παραμένει τρίτος μόνο ασφάλεια δεν προσφέρει στους "κίτρινους". Κι αυτό, διότι εκκρεμεί η απόφαση για αφαίρεση 6 βαθμών από τους Θεσσαλονικείς, ποινή για την οποία ήδη υπάρχει σχετική εισήγηση!

Εvδεχόμενη τιμωρία του Άρη μπορεί να επιτρέψει στον χαμένο του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ στη Λεωφόρο, να ελπίζει ακόμα στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Θυμίζουμε ότι ο Άρης με αφαίρεση 6 βαθμών θα πέσει στους 53 βαθμούς, τη στιγμή που ο πέμπτος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός έχει 52! Με τους δύο τους μάλιστα να κοντράρονται την επόμενη αγωνιστική στο Χαριλάου. Το φινάλε στα πλέι-οφ προβλέπεται... καυτό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags