Facebook Pixel ΑΕΚ: Μεγάλη... επιστροφή στην ΑΕΚ - Αυτός "καθάρισε" τον ΠΑΟ - Έδωσε απαντήσεις, είχε "καεί" με Χιμένεθ!
| 2021-05-09 21:50:00

Μεγάλη... επιστροφή στην ΑΕΚ - Αυτός "καθάρισε" τον ΠΑΟ - Έδωσε απαντήσεις, είχε "καεί" με Χιμένεθ!

Sportdog Team
Μεγάλη... επιστροφή στην ΑΕΚ - Αυτός "καθάρισε" τον ΠΑΟ - Έδωσε απαντήσεις, είχε "καεί" με Χιμένεθ!

Χρειαζόταν επειγόντως ένα μεγάλο παιχνίδι και το έκανε στη Λεωφόρο. Όταν παίζει αυτός καλά, η Ένωση ανεβαίνει επίπεδο και αυτό αποδείχθηκε ξεκάθαρα στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν.

ΑΕΚ: Ο Πέτρος Μάνταλος μπορεί να έχει ακούσει αρκετά από τους φιλάθλους της ΑΕΚ, ωστόσο η αλήθεια είναι έχει αδικηθεί πλήρως από την όλη κατάσταση. Πάντως, την Κυριακή (9/5) κόντρα στον Παναθηναϊκό απέδειξε γιατί αξίζει να φοράει το περιβραχιόνιο.

Ο αρχηγός της Ένωσης ήταν και λίγη ώρα πριν το ματς αμφίβολος, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε από το να φωνάξει παρών και να παίξει όσο χρειαζόταν για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Μάλιστα, ο Μάνταλος ουσιαστικά επέστρεψε και στις καλές εμφανίσεις, μιας και η αλήθεια είναι το διάστημα που βρίσκεται ο Χιμένεθ στον πάγκο, η απόδοσή του έχει πέσει κατακόρυφα και το σημερινό ματς ήταν μια καλή απάντηση προς όλες τις μεριές, την ώρα που πολλοί θέλανε το... κεφάλι του για τη φετινή κακή χρονιά.

Όπως και να έχει ο Μάνταλος δεν πάει πουθενά και αυτές οι μέρες φαντάζουν ιδανικές για να ανακοινωθεί και τυπικά η ανανέωση μέχρι το 2024, που είχε καθυστερήσει λόγω της αγωνιστικής πτώσης της Ένωσης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags