Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: Αυτοί οι 5 "έριξαν" τον Κούγια - Χαριστική βολή ο Μπέος - Προκλητικά αδιάφοροι... λόγω Ολυμπιακού!
| 2021-05-10 10:00:00

Αυτοί οι 5 "έριξαν" τον Κούγια - Χαριστική βολή ο Μπέος - Προκλητικά αδιάφοροι... λόγω Ολυμπιακού!

Οι Μιχείες
Αυτοί οι 5 "έριξαν" τον Κούγια - Χαριστική βολή ο Μπέος - Προκλητικά αδιάφοροι... λόγω Ολυμπιακού!

Όλο το παρασκήνιο πίσω από τον ηχηρό υποβιβασμό των "βυσσινί". Οι κόντρες του Αλέξη Κούγια, ακόμα και με τους Μαρτίνς - Καρυπίδη, η πρώτη νίκη του Βόλου και οι ομάδες που δεν τον ήθελαν στη Superleague. Ποιοι "σημάδεψαν" την ΑΕΛ και τι συνέβη στα πλέι άουτ;

Αλέξης Κούγιας: Η AEΛ από το βράδυ του Σαββάτου είναι υποβιβασμένη, παρότι απομένει μια ακόμη αγωνιστική για την ολοκλήρωση των πλέι άουτ. Μάλιστα καθάρισε οριστικά και ο ΟΦΗ αφού στα μπαράζ θα πάει να παίξει ο Παναιτωλικός, ακόμη κι αν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική στο "Γεντί Κουλέ" τους κρητικούς.

Μπορεί βέβαια την χαριστική βολή στον άσπονδο εχθρό του Αλέξη Κούγια να έριξε ο Αχιλλέας Μπέος με το 3-1 στο "Πανθεσσαλικό" (παρεμπιπτόντως ήταν η πρώτη νίκη σε βάρος των "βυσσινί" στην σύντομη παρουσία του Βόλου στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου), αλλά ουσιαστικά την μεγάλη ζημιά του την έκανε ο... Χριστοβασίλης!

Ο Παναιτωλικός, όπως φάνηκε και χθες κόντρα στον αδιάφορο Ατρόμητο, όπου έπαιζε ένα "τελικό" παραμονής στην έδρα του και κατάφερε να χάσει 1-3 (0-2 από το 20'), είναι μια πολύ soft ομάδα για αγώνα επιβίωσης. Έκανε όμως, ένα τεράστιο κι αναπάντεχο "διπλό" στους Ζωσιμάδες, κόντρα σε έναν ΠΑΣ που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο (έχοντας την... δικαιολογία οτι ακολουθούσε η κυπελλική ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο "Καραισκάκης") του αγώνα με τον Παναιτωλικό ήταν προκλητικά αδιάφορος και παθητικός, μην πλησιάζοντας καν στην αντίπαλη εστία.

Εκείνο ,λοιπόν, το αφύσικο (για πολλούς, συνομωσιολόγους και μη) "διπλό" στα Γιάννινα είναι που κρατάει ακόμη ζωντανό τον Παναιτωλικό στην Supre League 1, έστω και...διασωληνομένο (μέσω της διαδικασίας του μπαραζ)! Ο ΠΑΣ του Χριστοβασίλη που αμέσως μετά μπήκε στο στόχαστρο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, που προχώρησε σε συνταρακτικές αποκαλύψεις για το ιδιοκτησιακό παρελθόν του πρώτου κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Θυμίζω πως ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε προηγουμένως εμπλακεί και στην "ανάσταση" του ΟΦΗ, όταν στην Κρήτη κατάφερε να τον κερδίσει με ανατροπάρα στην επανάληψη (2 ημίχρονο/1 τελικό).Ήταν ένα ματς που είχε κριθεί από τις γκάφες του στόπερ της ομάδας του ΠΑΣ, Κάργα, ο οποίος άθελα του είχε βοηθήσει τους γηπεδούχους να φτάσουν στο τρίποντο/φιλί της ζωής.

Είναι αλήθεια βέβαια πως ο Αλέξης Κούγιας κάπου πλήρωσε και τα πολλά "μέτωπα" που είχε ανοίξει. Εκτός από την ΑΕΚ και τους Μελισσανίδη/Γ. Παπαδόπουλο τον ΠΑΣ και τον Χριστοβασίλη, τον Παναιτωλικό τον Βόλο και τον Μπέο, την Λαμία και τους Πανουργιά Παπαϊωάννου/ Γρηγορίου, πρώην παίκτες του όπως ο Κάργας (τον είχε στην Παναχαϊκή) ή ο Ντέλετιτς (τον είχε στην ΑΕΛ), κάποια στιγμή τα έβαλε ακόμη και με τον Καρυπίδη ή τον Μαρτίνς.

Ο Αλέξης Κούγιας αναμφισβήτητα έκανε πολλά λάθη στην φετινή σεζόν, που οδήγησε την ΑΕΛ στην δεύτερη κατηγορία. Υπάρχει όμως και η άλλη ΑΛΗΘΕΙΑ που παραβλέπουν όλοι εκείνοι οι...ουδέτεροι, οι οποίοι πανηγυρίζουν για τον υποβιβασμό της ομάδας του Κούγια ( γιατί εκτός του ο τι νικήθηκε/απέτυχε, προφανώς κι επειδή θεωρούν πως έτσι θα απαλλαγούν από τον κορυφαίο ποινικολόγο). Δηλαδή πως στα πλέι άουτ μπήκε με τις 5 απο τις άλλες 7 ομάδες να τον έχουν "σημαδεμένο" - μαζί και την ΑΕΛ - για να τερματίσει τελευταίος και να υποβιβαστεί. Δεν ήταν μόνο οι άμεσοι ανταγωνιστές του Παναιτωλικός/ΟΦΗ αλλά και οι Λαμία, ΠΑΣ, Βόλος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" Κούγια κατά Μπέου - Επίθεση με... Λάκη Γαβαλά και ρούβλια - Στις φυλακές πέρασες καλά..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags