Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν: Δημοσίευμα που "τρελαίνει" τους ΠΑΟΚτσήδες - Έτσι ήρθε ο Μπαμπά, άφησε στα κρύα του λουτρού την...
| 2021-05-10 12:49:00

Δημοσίευμα που "τρελαίνει" τους ΠΑΟΚτσήδες - Έτσι ήρθε ο Μπαμπά, άφησε στα κρύα του λουτρού την...

Sportdog Team
Δημοσίευμα που "τρελαίνει" τους ΠΑΟΚτσήδες - Έτσι ήρθε ο Μπαμπά, άφησε στα κρύα του λουτρού την...

Μια άγνωστη ιστορία φέρνει στην δημοσιότητα ιστοσελίδα από την Δανία για τον Γκανέζο μπακ του Δικεφάλου του Βορρά. Ποια ομάδα πήγε να τον πάρει τον Γενάρη;

ΠΑΟΚ - Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν: Ιστοσελίδα από την Δανία αναφέρει ότι η Σπάρτα Πράγας ενδιαφέρθηκε τον Ιανουάριο για τον Μπαμπά Ραχμάν, ωστόσο ο Γκανέζος άσος επέλεξε τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Δανοί, η Σπάρτα κινήθηκε τότε για την απόκτηση αριστερού μπακ και στις επιλογές της βρίσκονταν τα ονόματα του Μπάμπα Ράχμαν και του Φρέντρικ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ, ωστόσο καμία περίπτωση δεν προχώρησε.

«Η Σπάρτα Πράγας στο παράθυρο μεταγραφών του Ιανουαρίου προσπάθησε να πάρει τον Φρέντρικ Μπιόρκαν από την πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Μπόντο Γκλιμτ, αλλά τα μέρη δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Επίσης, ο παίκτης της Τσέλσι, Μπαμπά Ράχμαν, ήταν μια επιλογή και είχε επαφές, αλλά επέλεξε να πάει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ ως δανεικός για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Ekstra Bladet.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags